Haljina sezone je ona u vječno neodoljivoj boji fuksije

Haljina sezone je ona u vječno
neodoljivoj boji fuksije

Pred nama su vjenčanja, eventi, krizme i sva ona posebna događanja koja su čekala toplije dane. Za njih želimo odjenuti nešto posebno, a u moru trendova i uistinu sve veće online ponude brendova lako se izgubiti. Nakon dvije teške godine i čežnje za događanjima, ulazimo u novu sezonu svečanosti nešto hrabrije nego prije. Zato slobodno uzmite u obzir upečatljive modele koji će vas ne samo izdvojiti iz mase već i imati utjecaj instant podizanja raspoloženja.

Među modelima haljina za novu sezonu posebno se istaknula jedna boja koja se pojavljuje u skoro svakoj kolekciji high street brenda. Nije novost da proljetna sezona donosi boje, no ova je svakako uzela pažnju i čak možemo sa sigurnošću reći da će biti glavna boja ove tople sezone. Neovisno o modelu haljine, s ovim izborom ne možete pogriješiti.

Boju fuksije volite ili ne volite, no sada bi je mogli zavoljeti i oni kojima nije bila favorit. Naime, fuksija se ponajviše pojavila, i time apsolutno iznenadila, u novim kolekcijama minimalističkih brendova. Oni su je spojili s vrlo jednostavnim krojevima i materijalima poput lana te joj time dali sasvim novu, nosivu dimenziju. To ne znači da kako takva nije za posebne prigode, baš suprotno. U kombinaciji s visokim potpeticama idealan je izbor za bilo kakvo događanje na kojem želite privući pažnju ili se barem izdvojiti iz kreacija koje smo navikli vidjeti.

Arket
Arket
COS
COS
COS
COS
COS
COS
H&M
H&M
H&M
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Reserved
Reserved
Reserved
Reserved
Reserved
Zara
Učitati još
Zatvori