Ultimativna proljetna kombinacija – haljina i tenisice

Ultimativna proljetna kombinacija
– haljina i tenisice

Haljina je jedan od omiljenih komada u svakom ormaru, bez obzira na sezonu i trendove koje ona donosi. Iako je svoje mjesto pronašla i unutar hladne sezone kada ju krasi spoj raskošnih, toplih materijala poput baršuna ili pletiva i tamne palete boje te nezaobilazan dodatak najtoplijih najlonki, proljeće i ljeto donose apsolutnu vladavinu prozračnih haljina.

Istovremeno dovoljno udobna da u njoj provedemo cijeli dan, ali i dovoljno elegantna da pritom izgledamo sređeno, proljetna haljina u svakodnevne kombinacije unosi nevjerojatnu svestranost i moć transformacije. Promjena tek nekoliko modnih dodataka bit će dovoljna kako bi u potpunosti promijenili izgled cjelokupne kombinacije stvorene oko proljetne haljine zbog čega će upravo haljina biti naš prvi odabir i u onim trenucima kada ne znamo što odjenuti.

Baš poput proljetnih haljina, jednaki spoj udobnosti i svestranosti koji je svoje mjesto pronašao u baš svakom ormaru i brojnim proljetnim kombinacijama u svijetu cipela nose tenisice. Od omiljenih klasika u bijeloj ili crnoj boji preko modela koji donose spoj jednostavnih silueta i jarkih boja do trendi modela koji su nas ove godine iznenadili upečatljivim izgledom koji nikog nije ostavio ravnodušnim, različiti modeli haljina upravo su u popularnim i udobnim tenisicama pronašli svoj savršeni spoj.

HALJINA I TENISICE KAO SAVRŠENI PROLJETNI SPOJ

Od vječnih favorita poput Converse, Vans i Superga tenisica do popularnih adidas i Nike modela koji u nekoliko dana nestaju s polica, našim omiljenim modelima proljetnih haljina i ove ćemo sezone u svakom od popularnih modela, čak i u modelima koji stvaraju trend ‘ružnih’ tenisica, pronaći savršeni modni dodatak.

Ležerni dnevni look donosi spoj platnenih tenisica i mini haljine, dok će jednostavnu kombinaciju za dnevne i večernje prilike stvoriti kombinacija omiljenog modela tenisica i elegantne wrap siluete. Minimalistice će svoj favorit pronaći u spoju slip haljine i neutralnih tenisica koje krasi elegancija jednostavnih linija, dok će ljubiteljice trendova uz omiljeni model haljine odvažno nositi ‘ružne’ tenisice koje su neočekivano osvojile modni svijet.

Kako ove sezone spojiti dva najveća modna favorita? Dozu inspiracije za šarmantne i svestrane kombinacije u kojima glavnu ulogu igraju proljetne haljine i tenisice, pronađite u nastavku.

@emitaz

Foto:  Instagram

Učitati još
Zatvori