Haljina i gležnjače – savršena kombinacija za posljednje ljetne dane

Haljina i gležnjače – savršena
kombinacija za posljednje ljetne dane

Lepršave i udobne, u različitim dužinama, bojama i uzorcima, haljine su jedan od najpopularnijih komad proljetne i ljetne sezone. Ova omiljena ljetna uniforma mnogih žena u kojoj je tako lako izgledati dobro uz minimalno truda, svoj savršeni modni detalj pronaći će u omiljenom paru gležnjača. Toliko jednostavna, a toliko efektna kombinacija istaknula se kao zvijezda street style scene i kao savršeni izbor ne samo za posljednje ljetne dane, već i jesensku sezonu.

HALJINA I GLEŽNJAČE – SAVRŠENA KOMBINACIJA ZA SVAKU SEZONU

Od cvjetnih midi i maxi modela koje uvijek krasi boemski šarm do jednostavnih slip i košulja haljina, gležnjače odlično pristaju baš svakom modela zbog čega jednostavna kombinacija haljine i gležnjača na kraju ljeta, ali i tijekom jesenske sezone donosi bezbroj različitih opcija.

Klasične crne gležnjače bit će siguran izbor za svaku haljinu u vašem ormaru, ali najefektniji look krije se u kombinaciji naizgled nespojivog – romantične i ženstvene haljine od čipke ili šifona onaj cool faktor pronaći će u bikerskim čizmama, cvjetni modeli u kaubojkama dok će jednostavnost neutralnih modela začiniti životinjski uzorci koji su se već istaknuli kao jedan od najpoželjnijih trendova za novu sezonu.

Kad je riječ o kombinaciji haljine i gležnjača, pravila ne postoje – svaki spoj stvorit će efektan look u kojem ćete iz dnevnih obaveza lako ušetati u večernji provod. Dozu inspiracije s street style scena na kojoj se kombinacija haljine i gležnjača istaknula kao jedna od omiljenih modnih formula za efektan look, donosimo u nastavku.

Učitati još
Zatvori