Zavodljiva haljina i čizme – jedna outfit ideja za sve vikend izlaske

Zavodljiva haljina i čizme – jedna
outfit ideja za sve vikend izlaske

narrinanatasha
@narrinanatasha

Vikend je stvoren za odmor i uživanje u vremenu koje ćete posvetiti samo sebi, ali i za druženja s najdražim ljudima i nezaboravne večernje izlaske. Uz odlične glazbene programe u klubovima i koncerte koji su otvorili koncertnu sezonu u novoj godini, razloga za izlazak nikad ne nedostaje, a jedino pitanje koje ostaje u zraku je Što odjenuti? Bez obzira gdje krenuli ovog i svakog sljedećeg vikenda, trebat će vam party look u kojem ćete se osjećati opušteno i ugodno i, naravno, izgledati odlično.

Od šljokica i trapera do elegantne svile, party komadi uvijek su se isticali kao onaj najraskošniji dio svake garderobe koji krase neočekivani detalji, igra krojeva, tekstura, boja i uzoraka. Iako nerijetko odvažnije od onih dnevnih, savršena party kombinacija krije se u jednostavnom spoju haljine i čizama.

laugh_of_artist
@laugh_of_artist

Haljine i čizme – savršeni look za vikend izlazak

Kako bez puno truda i vremena stvoriti efektni party look? Spojite čizme kao jedan od najvećih zimskih favorita i zavodljivu haljinu koja će se još jednom istaknuti kao zvijezda nadolazeće sezone. I dok ćemo najčešće posegnuti za onim klasičnim i uvijek popularnim crnim gležnjačama ili trendi modelima koji su obilježili sezonu na zalasku poput kaubojskih čizama, čizama do koljena i biker modela, pri izboru haljina okrenut ćemo se najnovijim trendovima čije vrijeme tek dolazi.

Uz malu crnu haljinu u novom izdanju, među najpopularnijim haljinama za svaku priliku, pa tako i večernje izlaske, istaknut će se ženstvene haljine ukrašene floralnim motivima ili haljine u it jarkim i pastelnim nijansama. Kako ih kombinirati za večernji izlazak?

Kad je riječ o kombinaciji haljine i čizama, pravila ne postoje – svaki spoj stvorit će efektan look u kojem ćete sa stilom uživati u vikend izlasku. Dozu inspiracije sa street style scene na kojoj se kombinacija haljine i čizama istaknula kao jedna od omiljenih modnih formula, donosimo u nastavku.

fellaby
@fellaby
wethepeoplestyle
@wethepeoplestyle
laugh_of_artist
@laugh_of_artist
aimeesong
@aimeesong
meganellaby
@meganellaby
brittanybathgate
@brittanybathgate
meganellaby
@meganellaby
lucywilliams02
@lucywilliams02
laugh_of_artist
@laugh_of_artist
wethepeoplestyle
@wethepeoplestyle
aimeesong
@aimeesong
Učitati još
Zatvori