Hailey Bieber zna kako nositi trenirku zimi

Hailey Bieber zna kako nositi trenirku zimi

Iako to nismo mogli predvidjeti, 2020. je definitivno bila godina trenirki. I loungeweara općenito, a jasno je da će se to nastaviti i u 2021. Počeci karantene diljem svijeta u ožujku prošle godine naglo su nas transportirali iz poslovnih outfita i elegantnih kombinacija u kućne kreacije, najčešće tajice i trenirke. Kako su globalne mjere borbe protiv pandemije zaoštravale ponovno probuđena ljubav prema stylish kombiniranju najuobičajenih komada kao što su trenirke definitivno je zavladala.

Ono što govori da je kombinacija promišljena su setovi trenirki, upareni gornji i donji dio istog seta, a kao takva postala je vrlo popularna i rado viđena na gradskim ulicama – i to ne samo dok joggirate ili šećete psa. U toj su se priči isprofilirali određeni brendovi koji su dali svoj modni obol jednom tako uobičajenom komadu, definirali njegove linije i kroj, da taj slouchy moment koji tražimo bude cool, da dobro stoji na svim pravim mjestima, a da ne izgledamo neuredno.

Trenirka u casual chic izdanju

Kako bi se naglasila modna komponenta ovakvog odabira, mnoge su trendseterice počele kombinirati blejzere i trenirke, a da ima svoju dobitnu formulu pokazala je i Hailey Bieber u street style izdanjima.

Naime, Hailey vrlo često kombinira trenirke i oversized kapute klasičnog kroja, koji, iako u paru s tenisicama, opet daju dojam sređenosti – uz elegantne modne dodatke kao što su torba, nakit i sunčane naočale. U jednom je slučaju odabrala all beige kombinaciju i trenirku s potpisom brenda Drew iza kojeg stoji Justin Bieber u paru s bež teddy kaputom i bijelim tenisicama, a u drugoj bijelu trenirku i tenisice s predimenzioniranim kaputom boje devine dlake. Crne sunčane naočale Celine Edge, zaglađena punđa i zlatni nakit dali su ovim lookovima dozu casual chica u kakvom se možemo zamisliti ovih zimskih dana.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori