Sjećate li se kardigana i topa Katie Holmes? Hailey Bieber otkrila je novog favorita za 2021.

Sjećate li se kardigana i topa Katie Holmes? Hailey Bieber otkrila je novog favorita za 2021.

2019. godine na vrhu liste najpopularnijih it komada istaknuo se komplet kardigana i topa od finog pletiva koji je na ulicama New Yorka nosila glumica Katie Holmes, a koji su nakon njezine odlične street style kombinacije poželjeli baš svi. Khaite kardigan i top pokrenuli su mikro trend na modnoj sceni, a slični modeli uskoro su se pojavili i u kolekcijama drugih brendova. Sličan modni trend prije nekoliko dana možda je pokrenula Hailey Bieber. Za opušteni dan kod kuće, Hailey je odabrala bodi od finog pletiva koji potpisuje modni brend kojeg it djevojke obožavaju – Jacquemus.

Hailey Bieber nosi novi it komad

U neutralnoj bež nijansi, s tankim naramenicama, dubokim otvorom na leđima i naglaskom na rebrastu teksturu tkanja, Jacquemus bodi nije tipičan bodi. Detalj koji ga odmah ističe je njegova dužina. Umjesto klasičnog kroja, Jacquemus bodi ima nogavice koje sežu do pola bedra i ističu ga kao odličan komad za slojevite kombinacije ili najudobniji izbor za uživanje kod kuće.

Za razliku od kardigana i topa Katie Holmes, Jacquemus bodi iz ormara Hailey Bieber definitivno nije za svakoga, ali je usprkos tome već zaintrigirao modni svijet. Da se radi o odjevnom komadu koji bi ove godine mogao zaslužiti it status potvrdile su proljetne kolekcije drugih modnih brendova. Jedna od najpopularnijih varijanti Jacquemus bodija zasigurno će biti ona pristupačna i u crnoj boji s potpisom omiljene Zare.

Jacquemus bodi od kašmira proljeće 2021.
Jacquemus
Zara bodi od kašmira proljeće 2021.
Zara

Foto: Instagram, Jacquemus, Zara

Preporuka

Zatvori