Grudnjak s kristalima je sve što nam treba ovog ljeta

Grudnjak s kristalima je sve što
nam treba ovog ljeta

Moda je fluidna i brzo se mijenja, a samim tim smo svakodnevno izloženi novim trendovima. Trend kao takav možemo usvojiti ili ne, ali oni su odlični kako biste na pravi način osvježili vaše kombinacije. Osobito bismo naglasili povratak trenda estetike devedesetih. Kada je riječ o devedesetima, u modu su se vratili korzeti, platforme i grudnjaci. Grudnjak s kristalima je posljednje vrijeme veliki hit na modnoj sceni. Modna kuća Saint Laurent izbacila je svoju verziju grudnjaka s kristalima i od tog trenutka ovaj modni dodatak je postao must have komad.

Kristalni grudnjak podiže svaku modnu kombinaciju

Kada govorimo o kombiniranju grudnjaka s kristalima, idealan je za večernje kombinacije ili važna događanja. Možete ga nositi za večernji izlazak u kombinaciji s lanenim bijelim odijelom. Laneno odijelo je ugodno i lagano, a pomoću grudnjaka s kristalima imat ćete glamuroznu kombinaciju u kojoj ćete se osjećati stylish. Ako želite zablistati na pravi način, onda ovaj grudnjak predlažemo kombinirati na traperice niskog struka koje su se vratile u modu. Tako ćete imati glamuroznu i upečatljivu kombinaciju koja će vas istaknuti iz mase.

IT komad koji želimo imati

Riječ je o grudnjaku koji se zaista može kombinirati na razne načine. Idealan je odabir za nadolazeće festivale, ali i dnevne kombinacije u kojima se želite istaknuti. Predlažemo ga nositi preko bijelog T-shirta jer ćete na takav način imati upečatljivu casual kombinaciju. Grudnjak s kristalima je komad s kojim se možete modno poigrati i iskoristiti ga na razne načine. Riječ je o modnom detalju koji je sam za sebe vrlo glamurozan pa vam ostatak kombinacije može biti jednostavan. Spada u onu vrstu modnih dodataka koji su dovoljni sami za sebe da bi određena kombinacija bila stylish. Komad u koji se zaista isplati uložite da biste vaše outfite upotpunili na pravi način. 

Agent Provocateur
Area
Area
DEA
Magda Butrym
Magda Butrym
Saint Laurent
Zara
Zara

Foto: Instagram, Zara, Saint Laurent, Mytheresa, Lyst, Farfects

Učitati još
Zatvori