Ženstveno i sa stilom: Ovo su najljepši grudnjaci za doček Nove godine
Ženstveno i sa stilom: Ovo su najljepši grudnjaci za doček Nove godine

Ženstveno i sa stilom: Ovo su najljepši
grudnjaci za doček Nove godine

Zašto se u zadnjim danima 2022. ne bi počastili nečim zavodljivim, kako bi sami sebe nagradili za sav dosadašnji trud? Zaslužili ste.

Na popis stvari koje vam trebaju za doček Nove godine, nemojte zaboraviti staviti lijep grudnjak u stilu koji ne bi nužno odabrali za svaki dan, kad je najbitnija praktičnost.

Uz čašu finog šampanjca, dopustite si mali luksuz u obliku profinjenog grudnjaka, bez obzira na to hoće li on ostati vaša mala tajna.

Lijepo donje rublje podiže samopouzdanje i pomaže nam da se osjećamo glamuroznije, a upravo takav stav želimo za ulazak u novo razdoblje, puno perspektive.

Luna Intimates

Bitne su male stvari

Bez obzira na to namjeravate li dočekati Novu u svjetlucavoj haljini, trapericama i vesti, trenirci ili pidžami, ta posebna prigoda zaslužuje i poseban grudnjak.

Posljednjih godina posebno su profinjeni bralette grudnjaci, koji u svojoj najfinijoj izvedbi izgledaju poput fine paučine koja  naglašava ljepotu ženskog tijela. Ako smatrate da vaš novogodišnji outfit ipak bolje pristaje uz push-up grudnjak, ne brinite, u brojnim se trgovinama mogu pronaći atraktivni modeli s decentnim jastučićima.

Žene koje su za doček isplanirale fino odijelo ili haljinu od nešto debljeg materijala, svoj bi “sretni komad” donjeg rublja mogle pronaći u korzet varijantama koje izgledaju posebno efektno.

Crveno za sreću u ljubavi

Koju boju odabrati za doček Nove?

Crveni grudnjak popularan je jer se veže na legendu da će nam “nešto crveno” donijeti sreću u ljubavi. Ako volite pratiti tradicije ta boja svakako je za vas, jer crveno ne označava samo sreću u ljubavi, već privlači i bogatstvo i sreću.

Crna boja elegantan je klasik koji nikad ne izlazi iz mode, a grudnjak prošaran svjetlucavim nitima zanimljiv svečani komad, idealan za proslavu.

U “ludoj noći” sve je dozvoljeno pa je 31.12. prava prilika da odjenete komad donjeg rublja na koji se inače ne bi odvažili.

Čupavi grudnjak sa svjetlucavim srdašcem, potpuno proziran bralette ili netipičan model ukrašen ogrlicom od perlica – sve je dozvoljeno kad je novogodišnji doček u pitanju.

Pronašli smo za vas najdelikatnije i najzavodljivije grudnjake uz koje ćete  u 2023. ušetati sa stavom: “Ovo je moja godina”.

OYSHO
Tezenis
ZARA
Grudnjak Tezenis
H&M
OYSHO
Tezenis
OYSHO
C&A
& Other Stories
H&M
OYSHO
H&M
ZARA
& Other Stories
OYSHO
ZARA
Tezenis
H&M
C&A
ZARA
Luna Intimates
Lascana, Zalando
Luna Intimates

Foto: Instagram (@maralafontan), Luna Intimates

Učitati još
Zatvori