Hoće li ova torba preuzeti modnu titulu čuvenog Louis Vuitton Neverfull modela?
Hoće li ova torba preuzeti modnu titulu čuvenog Louis Vuitton Neverfull modela?

Hoće li ova torba preuzeti modnu titulu čuvenog Louis Vuitton Neverfull modela?

Do nedavno je jedna od glavnih tema bila upravo comeback terminologija, u čijem je fokusu bila Louis Vuitton x Stephen Sprouse suradnja i kultna Graffiti torba. Viđena na Rihanni i ulicama New Yorka, ova suradnja iz Y2K ere potaknula je Marc Jacobsa da to istu priušti i svom brendu, više od dva desetljeća kasnije. Nakon torbi koje su doživjele povratak na modnu scenu, sada su u fokusu i one koje ćemo zamijeniti nekim drugim ( kultnim) modelom. Torba koja je više od desetljeća predstavljala apsolutni favorit mnogih bila je Louis Vuitton Neverfull. No, iako su je nekada svi nosili i željeli, čini se da sada dolazi promjena i da Goyard The Artois PM torba prijeti postati novi it komad. Evo što mi mislimo o tome.

Vuitton Neverfull torba

Jedna od najpopularnijih torbi nastala je 2007. godine pod vodstvom Nicholasa Knightleya. Torba koju sada svi poznajemo nastala je iz želje da francuski brend svojim kupcima pruži model koji mogu nositi na plažu i u ured. Model u koji stane sve i koji se lako kombinira uz različite outfite. Ova formula lakoće i praktičnosti rodila je Louis Vuitton Neverfull torbu. Kao što joj ime kaže, nikada nije puna i uvijek ima mjesta za još. Ovaj model dolazi u standardnom Louis Vuitton monogramu, u različitim bojama i izdanjima. Spomenutu torbu i dalje možete vidjeti na ulicama, s obzirom na to da još uvijek nosi epitet it modela i nalazi se na vrhu raznih shopping lista diljem svijeta.

Goyard The Artois PM bag

Ako se pitate kako je utihnuo hype za Neverfull torbom, odgovor je – sasvim organski. U jednom trenutku je taj monogram i lako prepoznatljiv logo postao “dosadan” . Zagovarali smo old money estetiku, a kao favorit ovog stila istaknula se torba Artois PM. Torba je također većih dimenzija, to je ona koju možete nositi na plažu i u ured. Dolazi s prepoznatljivim Goyard monogramom ali u nešto življim bojama. Trenutno je najpopularnija ona u zelenoj i plavoj boji, no neki od favorita su i žuti i rozi model. Osnovan 1972., Goyard predstavlja modnog zemljaka Louisa Vuittona s obzirom na to da su obje kuće francuskog porijekla.

Team Goyard or Louis Vuitton?

Činjenica je da sada Goyard preuzima modno vodstvo, pa je vrijeme da zapravo rezimiramo koja je torba isplativija. Obje su kožnog materijala dok je unutrašnjost platnena. Oba modela dolaze s dodatnom mini torbicom, ali dijele i sličnu cijenu od oko 1900 eura. Estetika je totalno drugačija pa se postavlja pitanje za koji tim vi igrate, Neverfull ili Artois PM bag?

Učitati još
Zatvori