Gležnjače sa zakovicama u 30 atraktivnih high street modela

Gležnjače sa zakovicama u 30
atraktivnih high street modela

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHINY SYL SYLWIA ZARĘBA-GIERZ (@shinysyl) on

Jesenske i zimske kombinacije postale su gotovo nezamislive bez gležnjača. Model je to čizama koji je univerzalno prihvaćen, od žena svih dobi i životnih stilova. U hladnijim danima, čini se kao da gležnjača mijenja naš omiljeni par tenisica ili salonki i zauzima njihovu ulogu u našem ormaru sve do iduće toplije sezone. Zato se svake zime potrudimo pronaći onaj jedan savršeni par gležnjača koji ćemo nositi od jutra do večeri i možda ga čak dobro iznositi u jednoj jedinoj sezoni, a u tome svesrdno pomažu i high street trgovine, koje donose spoj trendi dizajna i pristupačnih cijena.

Klasična gležnjača od prave ili umjetne kože na višu razinu dolazi kada joj se pridodaju neki efektni detalji. Ove sezone najpopularniji, definitivno su detalji zakovica, koji su ukrasili brojne modele gležnjača u high street trgovinama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie De La Forêt (@sophiedelaforet) on

Gležnjače sa zakovicama za zimske dane i večeri

Reklo bi se da zakovice više ne biraju – viđamo ih na trendi interpretacijama kultnih modela gležnjača kuća Chloé i Givenchy, no počele su osvajati čak i kaubojske stilove. Utoliko su efektnije, što su veće i upečatljivije, pa se pojavljuju ili minijutarne i vrlo decentne zakovice ili one velike i dominantnije. Vaš izbor gležnjača sa zakovicama ovisit će naravno o osobnom stilu i ukusu, no ono što je sigurno jest to da svaka high street trgovina po pitanju ovog trenda ima za svakoga ponešto. U nastavku donosimo čak 30 high street modela sa zakovicama, koji će ne samo začiniti vašu garderobu, već joj i dati malo rokerskog štiha.

Parfois

Parfois

Sézane

Sézane

Sézane

Sézane

Sézane

Aldo

Aldo

Aldo

Aldo

Aldo

Aldo

Zara

Pepe Jeans (ShoeBeDo)

Gossip (ShoeBox)

Gossip (ShoeBox)

Gossip (ShoeBox)

Zara

Reserved

Reserved

Reserved

Reserved

Reserved

Zara

Zara

Pull & Bear

Pull & Bear

Zara

Zara

Učitati još
Zatvori