Nove trendi gležnjače s high street potpisom

Nove trendi gležnjače s high
street potpisom

@aninebing

Među prvim modnim novitetima za jesen 2019. koji su već stigli u modne trgovine, a koje ćemo uskoro i sami dodati u svoje garderobe i u njima zakoračiti u novu sezonu istaknule su se čizme. Nakon pogleda na prve modele čizama iz jesenskih kolekcija, danas vam donosimo pregled najboljih gležnjača s potpisom high street brendova.

@mija_mija

NOVE GLEŽNJAČE S HIGH STREET POTPISOM

Kao nezaobilazni dio svakog jesenskog i zimskog ormara, onaj jedan model istovremeno praktičnih i elegantnih čizama još jednom će biti naš prvi odabir u kreiranju jesenskih i zimskih kombinacija.

Nova sezona donijet će pregršt trendi modela koje su već najavile prve jesenske kolekcije. Kao trendi favoriti istaknule su se čizme do koljena, kaubojske čizme i čizme od materijala koji imitira zmijsku kožu. Ipak, high street brendovi među prvim jesenskim modelima vratili su i onaj ultimativnih klasik i najbolji model koji možete dodati svojoj kolekciji – jednostavne, istovremeno nenametljive i cool gležnjače. S naglaskom na nove trendove, ali i omiljene klasike, high street gležnjače izgledaju bolje i efektnije no ikad, a istovremeno nose onaj svestrani karakter zbog kojeg će odlično izgledati u baš svakoj kombinaciji.

U nekim novim nijansama, kaubojskom stilu, ukrašene zakovicama i izrezima ili u svojem najelegantnijem izdanju s povišenom potepeticom – u nastavku otkrijte odlične gležnjače za novu modnu sezonu.

ZARA

UTERQUE

BERSHKA

MANGO

MASSIMO DUTTI

H&M

STRADIVARIUS

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Mango, Massimo Dutti, Stradivarius, Uterque, Zara

Učitati još
Zatvori