Trendi gležnjače za sve kišne dane koje donosi proljeće

Trendi gležnjače za sve kišne dane
koje donosi proljeće

Među prvim modnim novitetima za proljeće 2022. koji su već stigli u modne trgovine, a koje ćemo odmah dodati u svoje ormare, u njima sa stilom zakoračiti u novu sezonu i nositi ih sve do dolaska vrućih ljetnih dana istaknule su se čizme. Kao nezaobilazni dio svakog ormara, onaj jedan model istovremeno praktičnih i elegantnih čizama još jednom će biti naš prvi odabir u kreiranju zimskih kombinacija, ali i proljetnih kombinacija.

Prve modne kolekcije koje je donijela 2022. godina istaknule su pregršt različitih modela – od visokih čizama do trendi modela s chunky potplatom. Ipak, kao najpopularniji, najsvestraniji i najbolji par koji možete dodati u svoju garderobu još jednom su se istaknule gležnjače. Osim što će biti savršeni dodatak aktualnoj zimskoj garderobi, gležnjače će odlično pristajati i proljetnim kombinacijama zbog čega ćemo ih nositi sve do dolaska onih najtoplijih dana kada ćemo nakratko zamijeniti sandalama i natikačama. U potrazi za najboljim novim modelima gležnjača, zavirile smo u kolekcije omiljenih brendova obuće i high street brendova.

Mango

Kako izgledaju gležnjače za 2022.?

Nove kolekcije donijele su raskoš različitih modela među kojima će baš svatko lako pronaći onaj savršeni par baš za svoj ormar i svoj stil. Kao trendi favoriti istaknule su se gležnjače s chunky potplatom i modeli u kaubojskom stilu. Naravno, nove kolekcije vratile su i omiljene klasike iz svijeta gležnjača – elegantne modele s udobnom block potpeticom te praktične i udobne modele na vezanje.

Osim kada je riječ o modelima, nove kolekcije donijele su raznolikost i kada govorimo o bojama i detaljima. Igra kontrastnih boja, neočekivane nijanse i metalik detalji samo su neki od elemenata koji novim gležnjačama daju efektan izgled.

Alohas

Najbolji modeli iz prvih proljetnih kolekcija

S nekim novim detaljima, u kaubojskom stilu, s istaknutnim potplatom ili u svojem najelegantnijem izdanju s povišenom potpeticom – u nastavku otkrijte odlične gležnjače za novu modnu sezonu.

Alohas

Dear Frances

Mango

Ganni

Massimo Dutti

Foto: Instagram, Alohas, Dear Frances, Ganni, Mango, Massimo Dutti

Učitati još
Zatvori