Rachel, Monica i Phoebe su naša modna inspiracija

Rachel, Monica i Phoebe su naša
modna inspiracija

Svijet pokretnih slika oduvijek je bio mjesto nepresušne modne inspiracije. Baš popust nezaboravnih kostima koje su velike glumačke zvijezde kroz desetljeća nosile u svojim zapaženim i zapamćenim ulogama na filmskom platnu, modni odabiri unutar televizijskih garderoba glavnih junakinja TV serija u modnom su svijetu ostavili jednako veliki i značajan trag. Jedna od TV serija kojoj se uvijek iznova vraćamo po dozu dobre zabave, ali i modne inspiracije bez sumnje je kultni američki sitcom Friends.

Prva epizoda jednog od najpopularnijih sitcoma u TV povijesti emitirana je 1994. godine, a iako je od emitiranja posljednje epizode prošlo više od petnaest godina, Prijatelji su još uvijek prisutni na malim ekranima i u našim dnevnim boravcima. Maraton s nezaboravnom šestorkom naša je savršena feel good kombinacija.

Kada je stigla na Netflix, serija Friends osvojila je novu generaciju obožavatelja, a one stare fanove podsjetila na sve nezaboravne TV trenutke i rečenice koje je u deset sezona donijela na naše male ekrane. Osim što nas je podsjetilo na sve lude avanture poznate šestorke, ponovno gledanje serije Friends podsjetilo nas je i na najbolje od modnih devedesetih. Sada, kada svo slobodno vrijeme provodimo kod kuće, nerijetko uz omiljene epizode serije Friends, ležerne kućne kombinacije Rachel Green, Monice Geller i Phoebe Buffay jedina su modna inspiracija koju trebamo.

Serija Friends naša je modna inspiracija

Osim što ćemo se u izolaciji zabavljati odličnim društvenim igrama koje su bile u središtu nekih od najboljih Friends epizoda, naš dnevni look inspiriran je ležernim kombinacijama obojanim trendovima devedesetih iz ormara Rachel, Monice i Phoebe.

Iako različite, kada je riječ o jednostavnim kućnim kombinacijama, Rachel, Monica i Phoebe imale su slične modne favorite. Oversized košulje i pletivo, sportske majice i tajice, traperice i tregerice, romantične cvjetne haljine i suknje sve su što vam treba kako bi i sami isprobali ležeran look inspiriran serijom Friends. Od modnih dodataka, posudite Monicinu pletenu torbu za dućan te platnene tenisice koje su nosile i Monica i Rachel i Phoebe.

Za Rachel look jednostavnoj kombinaciji tregerica i sportske majice dodajte trendi modni dodataka. Za kućnu kombinaciju inspiriranu Monicinim stilom posegnite za modnim klasicima u ležernim oversized krojevima. Ako dane kod kuće želite provoditi poput Phoebe, uz gitaru kao njezin omiljeni modni dodatak, poigrajte se s uzorcima i bojama kako bi stvorili boemski look u Phoebe stilu.

Od ikonične onesie pidžame u kojoj je Phoebe izgovorila jednu od najpopularnijih rečenica iz serije preko kombinacije bijele košulje i plavih traperica koju je Monica obožavala do ležernih izdanja inspiriranih sportskim stilom koje je za dane kod kuće birala fashionistica Rachel, u nastavku donosimo neke od najboljih kućnih izdanja djevojaka iz serije Friends u kojima ćete poželjeti provesti dane kod kuće.

Phoebe

Monica

Rachel

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori