Najpopularnije haljine, šarmantne bluze i drugi modni favoriti sada su na odličnom sniženju

Najpopularnije haljine, šarmantne bluze i drugi modni favoriti sada su na odličnom sniženju

Francuski modni brend Sézane jedan je od onih u čiji web shop uvijek rado zavirimo u potrazi za ženstvenim modelima s dozom moderne ležernosti i francuskog šarma. Nakon odlične ljetne kolekcije u kojoj smo pronašli svoje nove modne favorite, Sézane nas je oduševio svojim sada već tradicionalnim sezonskim sniženjem.

Prije nekoliko dana predstavljena je Summer Archives kolekcija koja donosi neke od najboljih odjevnih komada i modnih dodataka iz prijašnjih kolekcija, i to sve po sniženim cijenama.

Počelo je Sézane sniženje koje s nestrpljenjem iščekujemo

I dok s nestrpljenjem iščekujemo Sézane modne novitete za jesen 2020., u Summer Archives kolekciji pronaći ćemo šarmantne modele koji, iako iz prijašnjih kolekcija, još uvijek izgledaju jednako privlačno, a sada su i bitno pristupačniji. Među modelima na sniženju nalaze se haljine koje se uvijek ističu kao jedna od najsjajnijih zvijezda Sézane kolekcije. Uz haljine čije se cijene sada kreću od 85€ do 150€ , na sniženju možete pronaći i šarmantne ljetne bluze i topove, tanko pletivo te hlače koje ćete obožavati nositi.

Cijelu Summer Archives kolekciju omiljenog francuskog brenda otkrijte na sezane.com, a dvadeset naših favorita izdvojili smo u nastavku!

Foto: Sezane

Učitati još
Zatvori