Jesenski modni trendovi izgledaju još bolje s dozom pariškog šarma

Jesenski modni trendovi izgledaju još
bolje s dozom pariškog šarma

Nakon što smo se zaljubili u svaki komad iz njezinog ormara, Jeanne Damas odlučila je ponuditi svoje modne favorite u prvoj kolekciji za brend Rouje. Od te prve kolekcije predstavljene 2016. do danas, iza brenda Jeanne Damas nalazi se nekoliko uspješnih kolekcija koje su prepoznali modni insajderi poput Vogue časopisa te it djevojke poput Selene Gomez.

Rouje kolekcija za jesen 2020.

U novoj jesenskoj kolekciji za brend Rouje naziva Paris Mon Amour, Jeanne Damas je ostala vjerna svojoj prepoznatljivoj estetici koja eleganciju pariškog stila spaja s jednostavnim, ležernim komadima inspiriranim vrckastim šezdesetima i ludim sedamdesetim godina. Uz povratak novog izdanja najpopularnijih Rouje modela poput haljine na preklop, pletiva i blejzera, nova kolekcija raskošnija je od prethodnih i uz stare favorite donosi jednako neodoljive nove modele obojene zemljanim tonovima te cvjetnim uzorcima koji su jedan od nezaobilaznih elemenata svake Rouje kolekcije.

Baš poput kombinacija Jeanne Damas, lookovi iz jesenske kolekcije naglasak stavljaju na spoj ženstvenog i ležernog, zbog čega se među it komadima ističu i traperice ravnih i zvonastih nogavica. Uz raznolikost odjevnih noviteta s francuskim pomakom, nova kolekcija donosi i odličan izbor modnih dodataka među kojima se zasigurno ističu kožne torbe i čizme.

Pogled na jednu od najboljih kolekcija sezone donosimo vam u nastavku, a sve modele možete pronaći i naručiti u službenom online shopu brenda Rouje.

Foto: Rouje

Učitati još
Zatvori