Najbolje high street traperice koje možete dodati u svoju garderobu

Najbolje high street traperice koje
možete dodati u svoju garderobu

Jednostavne, udobne, svestrane i cool, traperice su moderni klasik u kojemu ćemo uvijek pronaći savršeni početak svakodnevnih kombinacija zbog čega će svaka nova sezona među najpoželjnijim trendovima istaknuti nekoliko novih it modela. Gdje pronaći savršeni par traperica? modno je pitanje na koje uvijek tražimo odgovor. Uz modna imena koja su proslavile upravo traperice poput modnih brendova Levi’s, Diesel i J Brand, u posljednjih nekoliko godina na modnoj se sceni pojavila i nekoliko novih imena u čijime se kolekcijam uvijek nalaze savršeni modeli traperica. Na high endu to su bez sumnje Re/Done i GRLFRND, na high streetu to je Sézane.

Od elegancije modernih klasika koji će odigrati onu ključnu ulogu u kreiranju svakodnevnih kombinacija do jednostavnih i ležernih basic modela, svaka Sézane kolekcija donosi sve što možemo poželjeti u svojoj garderobi. Ususret novoj sezoni, omiljeni francuski modni brend istaknuo je dvije kolekcije – mini kolekciju koja je najavila jesenske modne trendove te kolekciju traperica s eco predznakom.

Sézane traperice jedan su od bestsellera brenda, a nova kolekcija donosi savršene jesenske modele – od savršenih skinny traperica do trendi modela širokih nogavica. Sézane kolekcija traperica ističe se fokusom na održivost, a na početku godine poznati francuski brend Sézane proširio je i raspon dostupnih brojeva – umjesto šest veličina koje su nudili dosad, u novoj kolekciji svaki od modela dostupan je u čak dvanaest veličina, od 34 do 44, što će bez sumnje proširiti broj obožavateljica brenda.

Sve modele možete pronaći i naručiti ovdje.

Foto: Sézane

Učitati još
Zatvori