Brend s najposebnijim izvezenim haljinama i košuljama

Brend s najposebnijim izvezenim
haljinama i košuljama

Francuska modna scena oduvijek je plijenila pažnju modnoga svijeta klasičnim modelima koji su nosili dozu opuštene elegancije i stvarali onaj prepoznatljivi francuski stil. Nakon desetljeća koju je obilježila vladavina kultnih modnih kuća, francuski modni svijet u posljednjih nekoliko godina doživio je pravu malu renesansu i postao bolji, raskošniji i zanimljiviji no ikad. Novi val francuske mode donijeli su novi brendovi koji su transformirali prepoznatljivu francusku estetiku i poigrali se onim klasičnim modelima.

Jedan od najpopularnijih i najposebnijih zasigurno je brend Doro Bar Or koji od 2014. godine ne prestaje oduševljavati modni svijet i osvajati ormare popularnih trendseterica, a pronaći ga možete i u Hrvatskoj, u zagrebačkom Indigo Storeu.

DODO BARO OR – NAJPOSEBNIJI FRANCUSKI BREND

Objavu dijeli @dodobaror

2014. godine Dorit Bar Or, glumica i dizajnerica iz Tel Aviva poznata po svom besprijekornom i osebujnom stilu, u francuskoj prijestolnici mode pokrenula je vlastiti brend. Dodo Bar Or se već na samom početku istaknuo kao jedan od najposebnijih francuskih brendova čiji su modeli u svojim siluetama i detaljima uvijek nosili izrađenu etno notu inspiriranu Bliskim Istokom, njegovom arhitekturom, dizajnom, grafičkim ornamentima i snažnim bojama koje su se suprotstavljale jedna drugoj, istovremeno stvarajući inovativnu paletu, neočekivane kombinacije, jaki kontrast i sklad.

Utjecaj kulture Bliskog Istoka koja joj je toliko bliska i osobna, Dorit je spojila s aktualnim modnim trendovima. Rezultat su bili neodoljivi modeli koji su osvajali modnu scenu svojim raskošnim izgledom, divnim izvezenim motivima, našivenim detaljima i luksuznim materijalima. U moru novih francuski brendova, Dodo Bar Or istaknuo se kao jedan od najposebnijih novih brendova koji je stvarao neka nova modna i raskošne kolekcije s kojima se nitko drugi nije mogao usporediti. Iako uvijek ide u korak s najnovijim trendovima, Dodo Bar Or svakim novim model ostaje vjeran svojoj prepoznatljivoj estetici i nastavlja stvarati svoja modna pravila.

LJETO U DODO BAR OR STILU

Nova Dodo Bar Or kolekcija za ljeto nije razočarala i svoje je mjesto već pronašla u garderoba popularnih trendseterica. U središtu ljetne kolekcije još jednom su se istaknuli etno detalji koji joj donose eteričan i boemski izgled, dok su siluete ženstvene, a materijali lagani i prozračni, baš onakvi kakvi najbolje pristaju vrućim ljetnim danima. Prepoznatljivi etno detalji, raskošne boje i lagani materijali spojeni su unutar ženstvenih krojeva koji laskaju ženskom tijelom i naglašavaju njegovu ljepotu. Od raskošnih topova i košulja do neodoljivih haljina i suknja, svaki Dodo Bar Or model može se transformirati iz dnevnog u večernji outfit i jednako dobro izgleda u kombinaciji s tenisicama, kao i s elegantnim sandala s visokom potpeticom.

Najbolje komade iz ljetne Dodo Bar Or kolekcije, koju ćete pronaći i u Indigo storeu, donosimo u nastavku.

Foto: Dodo Bar Or, Instagram

Učitati još
Zatvori