Jedan modni favorit koji se uvijek nalazi u ormarima chic Francuskinja

Jedan modni favorit koji se uvijek nalazi
u ormarima chic Francuskinja

T-shirt je jedan od onih must have komada u našem ormaru. I ne samo u jednom modelu, već barem njih deset jer na police omiljenih brendova neprestano stižu neki novi modeli koje zbog praktičnosti želimo posjedovati. Klasične majice kratkih rukava u posljednjih nekoliko godina doživljavaju pravu renesansu i njihove se klasične linije mijenjaju zadržavajući dobro poznatu formu. Ponovno smo se vratili širokim modelima, no i onim posve kratkim modelima idealnim za hlače i suknje visokog struka.

Osim posve običnih bijelih majica koje je uvijek dobro imati u ormaru za svakodnevne outfite te T-shirta u prugastom uzorku, za jesensku sezonu u svoje ćemo garderobe dodati i omiljeni T-shirt chic Francuskinja.

T-shirt s francuskim pomakom

Uz bijeli T-shirt, u ormaru svake Francuskinje nalazi se i naizgled običan bijeli T-shirt koji zapravo krasi decentni, ali efektni detalj. Uz mini ilustraciju ili efektni natpis, omiljeni T-shirt Francuskinja ističe se visoko na listi najpopularnijih, a savršene modele pronašle smo u kolekciji francuskog brenda Amour Singulier.

Amour Singulier je brend koji se nalazi iza savršenog T-shirta s francuskim pomakom. Osim što su izrađene od najfinijeg organskog pamuka, Amour Singulier T-shirtice ističu se cool natpisima i jednostavnim, ali efektnim ilustracijama koje predstavljaju dijelove svakodnevice jedne Parižanke. Uz T-shirt majice, u ponudi brenda trenutno se nalaze i jednostavne platnene torbe s istim efektnim natpisima u crvenoj boji.

Sve Amour Singulier modele možete pronaći i naručiti na amoursingulier.com, a u nastavku otkrijte i dozu outfit inspiracije koju Amour Singulier svakodnevno donosi na svom Instagram profilu.

Učitati još
Zatvori