Posebne i nevjerojatno fotogenične: ove torbe trenutno nosi cijeli modni svijet

Posebne i nevjerojatno fotogenične: ove torbe
trenutno nosi cijeli modni svijet

Malo koji brend torbi danas se može pohvaliti činjenicom da na listi bestsellera ima njih čak nekoliko. U slučaju modnog brenda Cult Gaia, usudili bismo se reći da ih ima bar pet i teško je reći koja torba plijeni više pozornosti, jer sve uživaju ogromnu popularnost.

Naravno, sve je započelo s originalom – polukružnom Gaia’s Ark torbom od bambusa, za koju već i ptice na grani znaju kojem brendu pripada. Iza modnog potpisa Cult Gaia inače stoji Jasmin Larian, koja je isti pokrenula u 2012. godini i u kratkih nekoliko sezona postigla skoro pa planetaran uspjeh. Danas ne samo da svi znaju za Gaia’s Ark torbu, već ju svi i nose, a ona je rado kopirana i od strane drugih manjih brendova. Misao vodilja iza nastanka ove kultne torbe, bio je zapravo ideal stvaranja torbe kao pravog malog umjetničkog djela, koje će vas nagnati da se u njega zagledate čak nekoliko puta. Jedinstvena i posebna, Gaia’s Ark torba brzo je osvojila trendseterice i pokazala kako i malo avangardniji modeli od onih svakodnevnih i uobičajenih mogu biti odlično – i široko – prihvaćeni.

‘It’ torba Instagrama, Gaia’s Ark je već nekoliko ljeta, a s obzirom na uspjeh, bilo je logično očekivati da će u novim kolekcijama osvanuti u čitavom spektru novih boja i materijala.

No, u jednom trenu bilo je vrijeme za nastaviti dalje i graditi Cult Gaia nasljeđe i na nekim drugim modelima. Da je inspiracija osnivačice Jasmin Larian gotovo pa nepresušna, dokazuje ovih pet torbica koje ove sezone žare i pale Instagramom i opasno konkuriraju Cult Gaia torbi s kojom je sve započelo. Štoviše, od njih je ovih dana gotovo nemoguće pobjeći na društvenim mrežama. Luna je okrugla verzija Gaia’s Ark torbe s ručkom od velikih drvenih kuglica, Cupola je Gaia’s Ark torba samo okrenuta naopačke, a ista rebrasta struktura krasi i Lilleth, torbu koja je pravo malo skulpturalno djelo u formi košare. Stella je pak interpretacija klasičnog slamnatog cekera, i to vrlo posebna, a Angelou torba s resama i akrilnom ručkom je nešto što doista niste vidjeli nikad dosad. Uživajte u ovim novim hit modelima u nastavku.

Luna Bag

Učitati još
Zatvori