Jedna bluza koja je osvojila ormare trendseterica

Jedna bluza koja je osvojila
ormare trendseterica

Svake sezone, određeni se modni brend istakne i nametne s nekim komadom odjeće, koji postaje glavni modni hit i na njemu se naposljetku bazira cijela kolekcija. For Love & Lemons, brend inače poznat po delikatnom i zavodljivom donjem rublju i lepršavim i koketnim odjevnim komadima, tu je sreću ovog ljeta imao sa svojom nježnom bluzom Virginia.

Ova For Love & Lemons bijela bluza je veliki hit

Za njom su se pomamile brojne trendseterice, koje su ju odlučile učiniti ključnim komadom svojih ljetnih garderoba. Bluza Virginia dolazi u bijeloj boji i brend ju opisuje kao svoj omiljeni svakodnevni komad, kojeg vrlo lako možemo zamisliti u kombinacijama L.A. djevojaka.

No, ova bluza osvojila je mnogo šire područje, a žene koje ju nose svakako cijene njen romantičan i nježan, a opet zavodljiv duh. Čipkasti detalji, naglašen struk, puf rukavi i duboki dekolte, detalji su koji balansiraju između romantičnog i naglašeno ženstvenog looka. Ova bluza svestrana je i po tome uz što se sve može nositi; od bijelih mini suknji pa sve do omiljenog para traperica. Više o njoj doznajte u webshopu brenda.

Učitati još
Zatvori