High street brend za koji možda još niste čuli, a sigurno ćete ga obožavati

High street brend za koji možda još niste
čuli, a sigurno ćete ga obožavati

Sasvim neočekivano, u posljednjih dvadesetak godina high street brendovi su u potpunosti promijenili modni svijet. Najnoviji modni trendovi sada su se s modne piste preselili na onu uličnu i postali lako dostupni i pristupačni širokoj publici. Iako je high street revolucija započela s urbanih street wear brendovima, high street brendovi su iz sezone u sezonu nudili više od urbanih klasika i jednostavnih basic modela. Raskoš različitih silueta, krojeva, boja i stilova svake sezone stvara high street kolekcije u kojima baš svatko može pronaći sve što mu treba – od tople jakne preko kupaćih kostima do modnih dodataka.

H&M, Mango i Zara brzo su postali favoriti modne publike, no istovremeno, na high street sceni svojim su se kolekcijama neprestano isticala neka nova imena. Odlični komadi bili su razlog zbog kojeg smo otkrili i u trenu se zaljubili u brend Farrow. Ako dosad niste čuli za taj američki high street brend, danas će on postati vaša omiljena alternativa za Zaru i druge popularne high street brendova.

FARROW – HIGH STREET BREND KOJI ĆE ZAMIJENITI ZARU U VAŠEM ORMARU

High street brend Farrow donosi neodoljivi spoj Pariza, Milana i New Yorka u ženstvenim komadima koji zadržavaju vrlo moderan izgled i pročišćenu estetiku. S jednostavnošću minimalizma kao početkom u kreiranju svakog modela, high street brend Farrow poigrava se poznatim krojevima i donosi pomaknute linije i siluete koje i najjednostavnije klasike pretvaraju u statement komade. Iako još uvijek zadržava vrlo čistoću i jednostavnost minimalizma, Farrow modeli su daleko od monotonog, jednostavnog i već viđenog. Unutar krojeva modernih klasika, Farrow donosi blagi namig aktualnim trendovima kroz odabir najpopularnijih materijala i decentnih detalja.

Kolekcija za proljeće/ljeto 2018. donosi neodoljivi romantični minimalizam u modelima kroz koje se provlači spoj ženstvenih silueta, neutralne palete naglašene s nekoliko pastelnih boja i uzoraka te jednostavnosti i udobnosti koju uvijek nose naši najdraži basic komadi.

High street brend Farrow dostupan je ekskluzivno u modnom i lifestyle web shopu Need Supply Co., a najbolja stvar je da web shop u kojem ćete uz Farrow pronaći bezbroj odličnih brendova čije komade nećete viđati na svakom koraku dostavlja u Hrvatsku. Sve Farrow modele pronađite ovdje, a ostatak ponude odličnog web shopa istražite na needsupply.com.

Foto: Need Supply Co.

 

 

Učitati još
Zatvori