Être Cécile je francuski brend s trenutno najcool T-shirtima

Être Cécile je francuski brend s
trenutno najcool T-shirtima

A post shared by Celia Cuervo (@celcuervo) on

U eri ‘opsjednutosti’ svime francuskim, imamo se priliku upoznati s modnim brendovima za koje inače možda ni ne bismo čuli. Niz njih već smo vam predstavili, a jedan od najuspješnijih, čije T-shirtice trenutno osvajaju modni svijet, zove se Être Cécile. Drag nam je ne samo zbog svojih šarmantnih majica, već i činjenice da se može kupiti u Zagrebu, točnije u našem poznatom Indigo storeu u Dežmanovoj ulici.

Être Cécile je inače brend iza kojeg stoji poznata žena modne industrije i ikona stila Yasmin Sewell. Ona je ovu francusku modnu marku pokrenula sa suprugom, Kyleom Robinsonom, u želji da stvori nekoliko bazičnih, a opet ključnih komada koji će biti dostojni chic garderobe svake Parižanke, ali i bilo koje druge žene svijeta. Être Cécile smjestio se negdje između brenda koji stvara jednostavne i svakodnevne casual komade i brenda koji stvara dizajnersku modu, a čar je svakako u ilustracijama i printevima, koje ovim inače klasičnim T-shirtevima daju jednu duhovitu i šarmantnu notu.

Najpopularnije, trenutno su Être Cécile majice koje nose natpise France, Lumière, Déjà Dude, Avenue du Tropical i mnoge druge, a sve ih možete pogledati na web stranici brenda ili čak uživo, u zagrebačkom Indigo storeu, gdje su neki od modela već na sezonskom popustu.

A post shared by être cécile (@etre_cecile) on

 

Foto: Être Cécile, Farfetch, Instagram

Učitati još
Zatvori