Elegantne i udobne outfit ideje za povratak u ured

Elegantne i udobne outfit ideje
za povratak u ured

Nakon gotovo dva mjeseca provedenih u samoizolaciji, mnogi među nama u narednim će se tjednima polako početi vraćati u ured. Kako bismo smanjili stres koji donosi povratak staroj rutini pod, još uvijek, bitno drugačijom situacijom i s novim pravilima kojih se svakodnevno trebamo pridržavati, jedna od najjednostavnijih i najpraktičnijih stvari koju možemo dodati svojoj nedjeljnoj rutini je planiranje odjevnih kombinacija.

Outfit ideje za proljetne poslovne kombinacije

U potrazi za savršenom outfit inspiracijom, zavirili smo na Instagram profil omiljenih modnih influencerica. S nevjerojatnom lakoćom i uz pomoć tek nekoliko ključnih odjevnih komada i modnih dodataka, it djevojke street style scene spojile su elegantne klasike i ležerne basic modelekako bih stvorile istovremeno elegantne i udobne kombinacije primjerene gotovo svakoj poslovnoj sredini, izuzev, naravno, poslovnih okruženja koja nameću stroga pravila odijevanja ili zahtijevaju nošenje uniforme.

Što spojiti zajedno i kako izvući maksimum iz poslovne garderobe? Od ležernih poslovnih kombinacija koje započinju omiljenim parom traperica do klasika poput blejzera, bijele košulje ili odijela, spoj jednostavnih krojeva i neutralne palete boja uvijek će ponuditi kombinacije koje će odgovoriti na izazov savršenog poslovnog looka.

Ipak, poslovne kombinacije s nekoliko omiljenih komada s vremenom će postati predvidljive i nimalo uzbudljive. Polica s modnim dodacima tada će donijeti savršeni začin našim omiljenim komadima. Nekoliko dovitljivih odabira u trenu će transformirati i najjednostavniju poslovnu kombinaciju, istovremeno zadržavajući njezin elegantni izgled i poslovni karakter. Zlatni nakit i torbe ili cipele ukrašene trendi detaljima začinit će crno-bijele kombinacije, još uvijek najpopularnije u poslovnom svijetu. Jednaki efekt pronaći ćemo i u prugastom ili točkastom uzorku koji će igrom linija ili s dozom šarma razbiti monotoniju poslovnog ormara.

Dozu inspiracije za nedjeljno planiranje poslovnih kombinacija koje će povratak u ured učiniti mrvicu jednostavnijim, a jutarnje spremanje bezbolnijim, pronađite u nastavku.

Učitati još
Zatvori