Elegantne hlače za ljetne večeri i svečanosti

Elegantne hlače za ljetne
večeri i svečanosti

Ljetne večeri i svečanosti u našoj garderobi tražit će nekoliko posebnih i elegantnih komada. Iako će se haljine još uvijek isticali kao ljetni favorit za svaku priliku i omiljeni izbor za elegantne kombinacije u mnogim ormarima, posljednjih nekoliko sezona među najpoželjnijim trendovima istaknuli su i svečane modele koji nisu haljine. Uz kombinezon kao udobniju, ali jednako elegantnu alternativu haljini koji baš poput nje donosi cijelu kombinaciju u jednom komadu, lagane i ženstvene hlače osvojile su baš svaku ljetnu kolekciju i uličnu modnu pistu.

Jednostavne za kombiniranje, ali istovremeno nevjerojatno efektne i elegantne poput svake haljine, svečane ljetne hlače komad su u kojem će se osjećati ugodno baš svi, čak i oni koji vole ležerni stil.

LJETNE HLAČE ZA VEČERNJE I SVEČANE KOMBINACIJE

Ljetna sezona vratila nas je prozračnim modelima, bilo da govorimo o ležernim basic komadima za svaki dan ili onim najelegantnijim za večernje i svečane prilike. Kao jedan od najudobnijih ljetnih favorita istaknule su se hlače širokih nogavica s naglaskom na culottes i palazzo modelima. Osim što donose spas od visokih temperatura, palazzo i culottes modeli u kombinaciji s najfinijim ljetnim materijalima i raskošnom paletom boja i uzoraka donose savršeni komad za svaku svečanu priliku.

U kompletu s tankim blejzerom ili u setu s košuljom koju krasi jednaki materijal i boja, u kombinaciji s romantičnom bluzom ili jednostavnim ljetnim topom, elegantne ljetne hlače brzo će postati jedan od vaših favorita koji ćete nositi u svečanim i večernjim prilikama, ali i u ležernijim dnevnim ili čak poslovnim kombinacijama.

Najbolje modele istaknuli smo u nastavku.

Uterque

Ted Baker

Asos White

H&M

& Other Stories

Ganni

Mango

Etro

Topshop

Gucci

& Other Stories

& Other Stories

H&M

YAS

Etro

Farrow

H&M

Selected

Topshop

Mary Kantrantzou

Asos White

Uterque

Reiss

Topshop

& Other Stories

Massimo Dutti

Topshop

& Other Stories

& Other Stories

ATM Anthony Thomas Melillo

Stine Goya

Topshop

Paloma Faith

Foto: Instagram, Asos, H&M, Mango, Massimo Dutti, Need Supply Co., Net-a-porter, Topshop, Uterque, & Other Stories

Učitati još
Zatvori