Kombinacije u kojima ćete izgledati elegantno i za najvećih ljetnih vrućina

Kombinacije u kojima ćete izgledati elegantno
i za najvećih ljetnih vrućina

Kraj srpnja i početak kolovoza svake godine donose najviše temperature u godine i one najneugodnije ljetne vrućine koje svaki dan pretvaraju u potragu za hladovinom i najboljim mogućim osvježenjem. I dok ćemo dane na moru provesti u omiljenom kupaćem kostimu preko kojeg ćemo prebaciti tek prozračnu ljetnu tuniku, mini haljinu ili lanenu košulju, radni dani i večernje prilike ipak će tražiti dozu elegancije. Koji komad izvuči iz ormara da bismo istovremeno izgledali elegantno i osjećali se udobno kada temperature porastu iznad 30?

Street style zvijezde već su pronašle nekoliko ključnih modela i stilskih trikova koje su pretvorile šarmantne i udobne ljetne kombinacije koje vam mogu poslužiti kao savršena inspiracije za paklene dane ispred nas.

KOMBINACIJE ZA NAJTOPLIJE LJETNE DANE

U potrazi za savršenom kombinacijom za vrući ljetni dan, unutar raskošnih ljetnih trendova koje krije svake garderobe treba razmišljati vrlo praktično i jednostavno. Izdvojite modele od onih najlaganijih prirodnih materijala poput tankog pamuka i prozračnog lana. Među njima pronađite sve one koje krase klasični krojevi – od ženstvene ljetne haljine do spoja širokih hlača i raskošne bluze. U kombinaciju dodajte trendi pomak – nekoliko komada nakita, glamurozni šešir velikog oboda, sandale koje stvara igra tankog remenja ili torbu zanimljivog oblika. Ova jednostavna formula uvijek će stvoriti ljetnu kombinaciju u kojoj ćete izgledati elegantno i osjećati se udobno, gdje god krenuli.

Ako cijeli proces želite učiniti još jednostavnijim i uvijek biti sigurni da imate baš ono što vam treba za elegantni ljetni look čak i na onih najvišim temperaturama, unutar ljetnog ormara stvorite malu capsule kolekciju koju će stvarati nekoliko elegantnih ljetnih modela u neutralnim bojama i jednostavnim uzorcima. Poigrajte se elegantnim ljetnim favoritima i uvijek kreirajte odlične ljetne kombinacije s dozom elegancije.

U nastavku donosimo izbor najboljih elegantnih ljetnih street style kombinacija kao savršenu dozu modne inspiracije za nadolazeće dane.

Učitati još
Zatvori