Jesenska elegancija u modernom izdanju – stigli su odlični Liu Jo noviteti

Jesenska elegancija u modernom izdanju – stigli su odlični Liu Jo noviteti

Za dame koje su navikle svoje odjevne kombinacije uvijek obogatiti elegantnom notom, LIU JO brand je i ove sezone ostao vjeran svom jedinstvenom profinjenom dizajnu. Iako stilski nije došlo do velikih odstupanja u odnosu na dizajn na koji smo do sada navikli, brend ove sezone glasnije nego ikada prije slavi život i šalje poruku o uživanju u svakom danu.

„Viviamo“ je naziv kampanje za jesen/zimu 2021 i baš kao što se može i naslutiti iz samog imena, LIU JO u ovoj sezoni slavi nova iskustva, podržava preuzimanje inicijative i svojim kreacijama uspostavlja nova pravila. 

Liu Jo modni favoriti za jesen i zimu

Odvažno se poigrajte svojim klasičnim kombinacijama, istražite sve mogućnosti poslovne elegancije i obogatite ih nekim ležernijim komadom. Karirane blejzere uparite s denimom, a ravnim čizmama do koljena dodajte upečatljivu završnicu.  

Kreativni tim osim što se pobrinuo i osigurao da traper modeli u novoj kolekciji sjaje punim sjajem, velika pažnja je posvećena i elegantnijim komadima. Svi ljubitelji poslovne elegancije ove sezone definitivno će imati izbor i bilo da volite cigaret modele hlača ili se pije opredjeljujete za široke krojeve, jedno je sigurno, u novoj LIU JO kolekciji pronaći ćete svog favorita. 

Kada od basic komada napravite vaše savršene kombinacije, ostaje samo upotpuniti look nekim modernim asesoarom. Neka vaša marama ispriča posebnu priču i postane statement komad koji će privući pažnju gdje god da se pojavite.  

Odabrani modeli iz jesenske kolekcije dostupni su u trgovinama Liu Jo u shopping centrima Arena Zagreb i Joker centar, kao i u Fashion&Friends trgovinama. Istražite kolekciju i online na webshopu fashionandfriends.com.

Foto: PR

Preporuka

Zatvori