Kako obične basic modele pretvoriti u jako efektne kombinacije?

Kako obične basic modele pretvoriti u
jako efektne kombinacije?

Prve kolekcije za proljeće 2022. već su stigle u naše omiljene trgovine i najavile trendove i modele koji će obilježiti mjesece ispred nas. Uz nove trendove, raskošnu paletu boja i uzoraka te efektne detalje i modne dodatke, svoje mjestu u prvim proljetnim kolekcijama pronašli su i jednostavniji i ležerniji modeli.

Prvi proljetne kolekcije potaknule su nas na razmišljanje i planiranje proljetne garderobe u kojoj će važnu ulogu odigrati jednostavni, svestrani i ugodni basic odjevni komadi, a koje ćemo nositi ne samo ovog proljeća, već i sezonama i godinama nakon.

Kako obične basic modele pretvoriti u efektne odjevne kombinacije u kojima ćete se osjećati ugodno i istovremeno izgledati sređeno?

Outfit ideje koje ćemo obožavati ove sezone

Jedno od mjesta na koje uvijek volimo zaviriti u potrazi za modnom inspiracijom je ormar modne trendseterice Jessice Skye – točnije, njezin Instagram profil.

Istovremeno ležerne i trendi, Jessica je pronašla magične formule koje uvijek iznova stvaraju savršene odjevne kombinacije, bez obzira o kojoj se sezoni radi. Koji su njezini favoriti za prijelazno razdoblje i prve proljetne dane?

Midi suknja, prugasti pulover, plave traperice i kožne hlače, prošivene jakne i bijela košulja nalaze se među nezaobilaznim modnim favoritima unutar njezinog ormara. Uz nekoliko odjevnih komada koje često viđamo u njezinim kombinacijama, Jessica je vjerna i nekoliko modnih dodataka – praktičnoj kožnoj torbi, udobnim Starkama i decentnom zlatnom nakitu. Uz pomoć nekoliko stilističkih trikova, Jessica sasvim obične basic modele s lakoćom pretvara u efektne kombinacije koje ćete poželjeti kopirati od glave do pete.

Jednostavne i efektne outfit ideje u kojima glavnu ulogu imaju basic modeli koji se već nalaze u vašem ormaru, otkrijte u nastavku!

Preporuka

Zatvori