Efektne high street torbe koje će začiniti svaku zimsku kombinaciju

Efektne high street torbe koje će
začiniti svaku zimsku kombinaciju

@prettylittlefawn

Prvi zimski dani označili su početak najraskošnije sezone u našim ormarima. Jesenskim favoritima pridružilo se nekoliko novih odjevnih komada i modnih dodataka donijet će kako onaj dodatni i prijeko potrebni sloj topline, tako i trenutno osvježenje našeg svakodnevnog looka. Uz statement pletivo, trendi čizme i svestrane kapute, među omiljenim zimskim klasicima kojima ćemo se vratiti i ove sezone istaknule su se efektne torbe koje će u trenu začiniti baš svaku kombinaciju.

EFETKNE TORBE – ZVIJEZDE ZIMSKIH KOMBINACIJA

Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo, efektne torbe s trendi pomakom jedan su od najpoželjnijih modnih dodataka unutar svakog ormara. Uz nekoliko modela koji će se uvijek nalaziti visoko na listi naših modnih favorita poput crne torbe, posljednjih sezona najpopularnije klasične modele osvježili su novi materijali i novi detalji, nove siluete i nove boje i stvorile savršene moderne klasike za dnevne, ali i večernje kombinacije. Kako izgledaju najpoželjnije torbe za zimsku sezonu?

Sezane

Daleko od jednostavnog i klasičnog, ali još uvijek elegantne i praktične, torbe za zimsku sezonu donose savršeni spoj klasičnih silueta i modernih detalja i boji koji ih pretvara u  jedan od najefektnijih modnih dodataka sezone. Zimske kolekcije popularnih high street brendova poigrale su se omiljenim klasicima iz svijeta torbi i ponudile pregršt neodoljivih modela koji se ističu ne tako običnim oblicima, raskošnim nijansama crvene, plave, zelene i smeđe boje, kao i jednostavnim, ali upečatljivim detaljima poput dragulja, metalnih kopči i uvijek prisutnim lancima koji ove sezone osim u metalik izdanju dolaze i u trendi kornjačevini.

Najefektnije torbe koje možete pronaći u aktulanim high street kolekcijama i dodati u svoju zimsku garderobu izdvojili smo u nastavku.

Sezane

Uterque

Uterque

Uterque

Uterque

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarus

Stradivarius

Stradivarius

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

H&M

H&M

H&M

Foto: Instagram, H&M, Mango, Sezane, Stradivarius, Uterque, Zara

Učitati još
Zatvori