Modni dodaci za još efektnije proljetne kombinacije

Modni dodaci za još efektnije
proljetne kombinacije

Moramo priznati da smo jedva dočekali proljeće. Sunčani dan izmamio nas je u grad na kavu, a tople zrake sunca stvorile su divnu atmosferu na ulicama. Izlozi high street trgovina već su osvanuli u proljetnom ruhu s najljepšim uzorcima, bojama i krojevima koje ćemo uskoro nositi. Trendseterice će se složiti da se tajna dobrog stila krije u detaljima. Modni dodaci su najmoćniji saveznik u postizanju ‘wow’ efekta, a ujedno i najjednostavniji način da postignete upečatljiv izgled u trenu.

Modni dodaci koji će vladati ove sezone

Dolaskom toplijih dana polako se pozdravljamo sa zimskim slojevima. Topla pokrivanja će zamijeniti lagani kaputi i jaknice, a kape šalove zamijenit ćemo svilenim, tankim maramama. Modni dodaci koje nosimo cijele godine definitivno su sunčane naočale, no u proljetnoj sezoni one postaju ‘must’. Nove kolekcije već su i najavile koji model će biti najpoželjniji pa su na policama osvanule one mačkastog dizajna. Divne marame s uzorkom nosit ćemo šarmantno vezane oko vrata ili ručke na torbi, ali i u kosi. Modni dodaci su adut bez kojih je ženska garderoba nezamisliva.

Kako bi svoje odjevne favorite brzo preobrazili iz dnevnih u večernje i obratno, remen s neobičnom kopčom najbolji je izbor. Baloner i kaput podižu na jednu sasvim novu razinu, a lepršave haljine pretvaraju u savršenu siluetu. Nakit će kao i svakog proljeća posebno doći do izražaja jer se zimi skrivao ispod šalova i pletiva. Viseće naočale vraćaju se na scenu, a za ‘rasparenim’ modelima već su poludjele poznate blogerice.. baš kao i za ogrlicama i lančićima s inicijalima. Stari klasik ponovno je ‘in’, a u nastavku vas čeka 5 modnih dodataka iz high street ponude kojima ćemo začiniti proljetne lookove.

Mačkaste naočale

Mango

Reserved

ZARA

Stradivarius

Marame s uzorkom

ZARA

 

Stradivarius

Bershka

Mango

Remenje s upečatljivom kopčom

Mango

Parfois

ZARA

Viseće naušnice

ZARA

H&M

Reserved

Massimo Dutti

Lančići s inicijalima

Massimo Dutti

Etsy

Massimo Dutti

Etsy

Foto: Instagram, Mango, ZARA, Reserved, Massimo Dutti, Stradivarius, Bershka, Etsy, H&M, Parfois

Učitati još
Zatvori