Efektan proljetni look koji savršeno funkcionira u svakoj prilici

Efektan proljetni look koji savršeno
funkcionira u svakoj prilici

Ispred nas je još jedan radni tjedan koji, uz brojne obaveze, bez sumnje donosi i pitanje Što odjenuti? na koje ćemo odgovor tražiti na svakoj polici i vješalici unutar našeg ormara. Iako su tek nedavno zimske favorite zamijenili novi proljetni komadi i unijeli svježinu u naš ormar i svakodnevne kombinacije, jutra će za mnoge donijeti besciljno lutanje garderobom. Kako izbjeći frustraciju na samom početku dana i kombinacije u kojima se nećemo osjećati najbolje ostatak vremena? Umjesto da rješenje potražite u shoppingu, jer uzbuđenje koje u našu garderobu unose novi komadi uvijek brzo izblijedi i vraća nas na početak naizgled začaranog kruga, ovog proljeća potražite ga u jednostavnosti klasika i basic komada.

Potraga za savršenom inspiracijom za one dane kada ne znamo što nositi uvijek nas odvede na Instagram profil i u ormar poznate blogerice i australske it djevojke Sare Crampton.

JEDNOSTAVNE KOMBINACIJE ZA PROLJETNE DANE

Sara Crampton je predivna Australka iza modnog i beauty bloga Harper & Harley koji je njezin minimalistički pristup stilu prožet elegancijom pretvorio u jedan od najuspješnijih blogova na svijetu. Baš poput njezinog osobnog stila i bloga, njezin Instagram profil, vizualno predivan u svom svojem minimalnom sjaju, jedan je od naših omiljenih izvora inspiracije za poslovne kombinacije.

Tajna Sarinog besprijekornog stila nalazi se u jednostavnosti minimalizma i modernom izdanju vječnih klasika. Od ležernih poslovnih kombinacija do savršenog outfita za vikend druženja, odlazak u kino ili na after-work piće s prijateljima, jednostavna formula njezinih svakodnevnih kombinacija krije se u spoju jednostavnih krojeva i neutralne palete boja. Unutar svakog ormara ta ista modna formula ponudit će kombinacije koje ćemo nositi od jutra od večeri i pritom se osjećati i izgledati odlično.

Među njezinim odjevnim favoritima za novu proljetnu sezonu našli su se sivi blejzer, ležerni baloner i bezbroj različitih modela košulja, bluza i traperica. Osim plavog trapera, crno-bijelu paletu Sara je u svojim kombinacijama razbila s nekoliko jednostavnih komada u neutralnim zemljanim tonovima te uz pomoć dva najjednostavnija, najsvestranija i uvijek efektna uzorka – točkicama i prugicama. Kako bi začinila jednostavne kombinacije, popularna blogerica ne zazire od igre tekstura i silueta, a dodatni pečat svakoj kombinaciji donose i zlatni nakit, elegantne torbe i trendi modeli cipela koji plijene pažnju.

Kako uz pomoć nekoliko ključnih komada uvijek iznova stvoriti odlične dnevne kombinacije? Odlične ideje iz ormara Sare Crampton donosimo u nastavku.

Učitati još
Zatvori