Naušnice uz koje ne morate imati probušene uši

Naušnice uz koje ne morate
imati probušene uši

Naušnice su jedan od najsvestranijih modnih detalja – malene i decentne postaju zaštitni znak onoga koji ih nosi ili u predimenzioniranom obliku imaju moć naglasiti cijeli look. No što ako nemate probušene uši i ne možete se na taj korak nikako odlučiti? Ili imate samo jednu rupicu i niste spremni na još bušenja, a želite nositi više naušnica na jednom uhu?

Volimo ear cuffs

Ear cuffs su super rješenje za takvu dilemu. Radi se o malim naušnicama kojima je svrha da se samo zataknu da dio uha – ovisno o veličini i obliku mogu ukrasiti resicu, “prepoloviti” sredinu ili sjesti na vrh uške. Na taj se način može kreirati odličan look s višestrukim brojem naušnicama, bez obzira na broj i lokaciju probušenih rupica.

Različiti brendovi predlažu svoje varijante, sasvim jednostavne zlatne alkice s osiguračima da ne ispadnu, tanke ili glomaznije, ispunjene cirkonima ili nekim dragocjenijim kamenjem… Jako lijepe primjere u svojem web shopu ima brend Maison Miru čiji su modeli ear cuffs naušnica prošarani cirkonima i vrlo decentno sjedaju na uho, pa čak i u kombinaciji s drugim naušnicama. Kako ih nositi možete vidjeti na fotografijama, a različite varijante njihovih naušnica pronađite na službenoj stranici. Dostavljaju u Hrvatsku!

Foto: Maison Miru

Učitati još
Zatvori