Dva casual izdanja poznate Victorijine anđelice

Dva casual izdanja poznate
Victorijine anđelice

U Cannesu trenutno sve vrvi od života. Svjetska celebrity krema slila se na ulice francuskog grada kako bi prisustvovali jednom od najprestižnijih filmskih festivala, predstavili nove filmove, podržali brendove čiji su ambasadori i nazočili VIP zabavama. Jedna od njih je i Romee Strijd, poznati model i Viktorijina anđelica koja je u Cannes stigla kao ambasadorica draguljarske kuće De Grisogono. Njihov je nakit predstavljala na glamuroznom crvenom tepihu otvorenja, ali ono što je nama zapelo za oko bile su dnevne kombinacije lijepe Dankinje.

Romee Strijd na ulicama Cannesa

Romee se u Cannesu pridružio i dečko, Laurens van Leuween te ih se zajedno moglo vidjeti na ulicama grada. Čini se kako ove godine na filmskom festivalu svi biraju power odijela za različite dnevne obaveze, bez obzira radilo li se o opuštenoj šetnji gradom ili službenom photo callu, a ni Romee nije odstupila od provjerene elegantne formule. To ne iznenađuje s obzirom da su odijela definitivno najveći trend sezone.

Svijetloplavo odijelo modne kuće Sandro skombinirala je s nekoliko velikih proljetnih trendova – “ružnim” tenisicama, mikro naočalama u boji, mini crnoj torbici brenda Les Petits Joueurs te bijelom T-shirticom. Klasični bijeli model poslužio je i kao baza outfita u paru s lepršavim odijelom boje karamele te crnim Alberta Ferretti natikačama u špic posutim cvijećem. Minimalan make up i raspuštena kosa bili su dovoljni da se zaokruže opuštene dnevne kombinacije.

Foto: Guliver Image/Splash News

Učitati još
Zatvori