Umjesto balonera, ovog proljeća nosimo kimono

Umjesto balonera, ovog
proljeća nosimo kimono

Nakon neočekivanog snijega i niskih temperatura koje su se zadržale sve do polovice ožujka, oblaci su ispod svog sivila otkrili plavo nebo i nekoliko toplih zraka sunca koje su donijele proljeće. Početak proljeća označio je i početak nove garderobe koja donosi brojne promjene za toplije dane ispred nas. Kao jedna od prvih promjena unutar svakog ormara istaknut će se promjena jakne koja, nakon toplih zimskih kaputa, jakna i bundica, donosi laganije i prozračnije proljetne jakne. Od balonera kao ultimativnog proljetnog klasika do cargo jakne za ležerni i vrlo trendi look, prve proljetne kolekcije donijele su raskoš modele koji će začiniti našu proljetnu garderobu i svaku proljetnu kombinaciju.

Iako se mnogi ni ove sezone neće odvajati od istovremeno elegantnog i ugodnog, ležernog i nevjerojatno chic balonera, sve topliji proljetni dani zamijenit će ga s jednako neodoljivim proljetnim komadom – dugim i prozračnim kimonom.

KIMONO U ULOZI PROZRAČNE PROLJETNE JAKNE

Objavu dijeli ANINE BING (@aninebing)

Nakon toplih zimskih bunda i jakna prebačenih preko slojeva pletiva i drugih zimskih favorita, lagani kimono bit će savršeno osvježenje unutar naše proljetne garderobe i komad od kojeg se nećemo odvajati ni tijekom toplih ljetnih dana. Među raskošnim uzorcima i različitim siluetama ove se sezone kao najpoželjniji istaknuo dugi kimono koji seže do sredine lista ili do gležnjeva i baš svakoj, čak i onim najjednostavnijim kombinacijama poput omiljenog spoja traperica i T-shirtice daje boemski karakter i eteričan izgled.

Nakon prvih svježih proljetnih dana, proljetnu jaknu zamijenit ćemo s istovremeno ležernim i elegantnim dugim kimonom koji će se istaknuti kao savršeni proljetni ogrtač. Najsličniji baloneru, ali nešto prozračniji i raskošniji od njega, kimono će jednako dobro izgledati kao dio ležernog dnevnog i elegantnog večernjeg look. Uz prozračne modele s raskošnim cvjetnim motivima, proljeće ove godine donosi i nekoliko novih it modela poput kimona od tankog trapera i modela ukrašenih popularnih točkastim uzorkom.

Giorgia Tordini

Giorgia Tordini

Najbolje modele dugih kimona koji će ovog proljeća u vašem ormaru odigrati ulogu najprozračnije proljetne jakne pronašli smo i izdvojili u nastavku.

Paris Street Style

Paris Street Style

Michelle Mason

Michelle Mason

we are LEONE

we are LEONE

Elizabeth & James

Elizabeth & James

Alice + Olivia

Alice + Olivia

Zara

Zara

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Lily & Lionel

Lily & Lionel

J.O.A.

J.O.A.

Asos

Asos

Mango

Mango

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

Stine Goya

Stine Goya

Gucci

Gucci

Foto: IMaxTree, Instagram, Asos, H&M, Mango, Net-a-porter, Topshop, Zara

Učitati još
Zatvori