Street style inspiracija: Dua Lipa plijenila je pažnju u savršenoj ljetnoj haljini
Street style inspiracija: Dua Lipa plijenila je pažnju u savršenoj ljetnoj haljini

Street style inspiracija: Dua Lipa plijenila je pažnju u savršenoj ljetnoj haljini

Dua Lipa, britanska pjevačica i kantautorica, našla se na naslovnici novog broja časopisa Vogue, za koji je dala veliki intervju u kojem se, između ostalog, dotakla i svog kosovskog porijekla. Njena karijera penje se uzlaznom putanjom otkad je stupila na scenu 2015. godine. Pop zvijezda svoju turneju Future Nostalgia započela je ove godine u veljači u Miamiju, a nastupit će i u Francuskoj, Švicarskoj, Španjolskoj, Italiji, Argentini, itd.

Dua Lipa i njezin stilist Lorenzo Posocco nikada nisu htjeli igrati na sigurno. Za kraljicu nota i stila teško je odrediti stil koji ne zna nositi. Njene modne kombinacije sve su samo ne monotone. Na koncertima izazovni korzeti i bodiji, a na ulici se najčešće radi o spoju retro i hit komada. Još jednom je pokazala zavidnu i vitku figuru pojavivši se pred objektivima paparazza. Ni ovoga puta nije prošla nezamijećeno. Pjevačica hitova New Rules, Levitating i Don’t Start Now uživala je u razgledavanju sunčanog Berlina.

Pažnju je plijenila noseći savršenu ljetnu haljinu ukrašenu divovskim cvijetom brenda Marni, koja je pokazivala njezine male tetovaže. Svoju novu ljetnu haljinu nije mogla ne oplemeniti štiklama. Pjevačica je cijelu kombinaciju uobličila crnim sunčanim naočalama i kameleon zelenim cipelama brenda D’Accori – istog brenda koji ju je u prošlosti opskrbljivao visokim platformama. Ovom je kombinacijom potvrdila status modne ikone i pokazala da itekako zna zračiti samopouzdanjem.

Foto: Instagram, Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori