Pronašli smo model haljine koji će dominirati ovog ljeta na svečanostima
Pronašli smo model haljine koji će dominirati ovog ljeta na svečanostima

Pronašli smo model haljine koji će
dominirati ovog ljeta na svečanostima

Ljeto je u znaku svečanih eventa i posebnih dnevnih prigoda – krštenja, vjančanja, proslava i elegantnih koktel partija. A to znači samo jedno, već sada se bacamo na posao pripreme atraktivnih i elegantnih svečanih kombinacija, kako ne bismo trebali u zadnjem trenu. Pozitivna je stvar što su aktualne modne ponude ispunjene najdivnijim haljinama i setovima, samo je na vama da odaberete koji stil i dizajn želite pratiti. Razigrani print, moderni materijali, inovativne siluete i svileni sjaj su se svi našli na modnim policama, a što ćete vi odabrati? Ako volite pratiti aktualne trendove i viralne hitove, imamo ultimativni svečani komad za vas. To je dropwaist haljina. Karakterizira ju interesantna i moderna silueta, a najčešće seže do samog poda. Zašto je baš ova haljina preuzela modnu prijestolnicu što se tiče svečanih haljina ovo ljeto? Otkrivamo u nastavku.

Što je dropwaist haljina?

Dropwaist haljina je svečani komad koji karakterizira poseban moderan kroj koji je trenutno jako popularan – u gornjem dijelu je uska i prati liniju tijela dok se na bokovima kreće lagano ili drastično širiti. Za razliku od strukiranih haljina koje ističu struk te se odmah šire kako bi kreirale laskavi ženstveni izgled te produžile liniju, dropwaist haljine izdužuju trup i sakriva noge. Ovaj aktualni kroj je jako atraktivan i elegantan te je savršen za djevojke i žene koje žele sakriti bedra i noge.

Isto tako, dropwaist haljine najčešće dolaze u dugim maxi modelima, ali su neki dizajneri već krenuli raditi varijacije – mini i midi dropwaist haljine koje su super za ležernije i svakodnevne lookove.

Kako stilizirati dropwaist haljinu?

S obzirom na to da ovaj kroj ne izdužuje liniju, dropwaist haljine je pametno stilizirati na kitten heels i štikle u špic. Tako ćete dodatno izdužiti liniju i kreirati laskavi izgled. U svečani look dodajte metalni ili rafija clutch te statement zlatni nakit.

Ljetna modna ponuda high street i high end trgovina je ispunjena ovim divnim modelima, a na vama je da odaberete želite li ići za luksuznim bijelim modelom ili investirati u razigrani model s printom.

Učitati još
Zatvori