Dolčevita – modni klasik koji nastavljamo nositi i u novoj sezoni

Dolčevita – modni klasik koji
nastavljamo nositi i u novoj sezoni

Svaka garderoba sastoji se od ključnih komada koje možemo kombinirati uz svaki look bez obzira na godišnje doba. Visoko na listi nezaobilaznih ključnih modnih favorita bez sumnje se nalazi toplo i ugodno pletivo. Ono najčešće dolazi u različitim modelima, bojama i detaljima, a neizostavan moment je i cozy osjećaj koji svi obožavamo. Možemo reći kako su pletiva središte modnog svijeta s obzirom na to da se vraćaju sa svakom novom sezonom, a našim kombinacijama donose trendi izgled. Dobra i kvalitetna dolčevita uistinu može podići outfit na višu razinu.

Od finih tankih džempera do oversized pletiva kojima ćemo zaogrnuti naše omiljene zimske kombinacije, u svijetu pletiva uvijek se vraćamo onim ključnim modelima koji će našu garderobu za hladne učiniti ne samo toplijom, već i bogatijom za nekoliko odličnih outfit ideja. Pletiva su odličan izbor za prijelazna razdoblja kada ćemo birati tanke džempere, a tople dolčevite trendi su odgovor na niske temperature.

Dolčevita – jedan od najpoželjnijih modnih klasika

Baš poput svih modnih klasika, dolčevite se najčešće nose u neutralnim bojama, no zadnjih sezona možemo vidjeti povrat prugastog uzorka na dolčevitama. Osim prugastog i neutralnog uzorka svake sezone možemo vidjeti i dolčevite u raznim bojama. Roza i plava boja jedne su od onih koje se svake sezone vraćaju kao it boje sezone. Modni klasik poput dolčevite uvijek možemo kombinirati uz omiljeni model traperica ili ispod poslovnog odijela. Dolčevite mogu biti u kombinaciji s romantičnom midi ili trendi mini suknjom, a možemo ih kombinirati preko haljina ili čak ispod njih – outfit ideja je pregršt, a sve što nam treba je nekoliko klasičnih modela koji pašu uz svaki look. U nastavku možete pronaći klasične neutralne i prugaste komade, a i komade u boji.

Neutralni komadi

Arch 4
Arch 4
Mango
H&M
H&M
IRO

Prugasti komadi

Totême
H&M
Parosh
H&M

Komadi u boji

Zara
Tibi
Viktor&Rolf
Mango

Foto: Mango, Zara, Net-a-Porter, Farfetch, H&M, Instagram

Učitati još
Zatvori