Dnevne torbe koje svaka poslovna žena treba imati

Dnevne torbe koje svaka poslovna
žena treba imati

A post shared by SAMSONITE (@mysamsonite) on

Modni dodaci, a pogotovo torbice, strast su, vjerujemo svake žene. Ne samo da dočaravaju naš stil, već u njima nosimo sve što nam je potrebno da se kroz dan osjećamo sigurno. U ormaru smo spremne imati desetke modela za najrazličitije funkcije, od onih dnevnih, velikih torbi za sve sitnice pa do malih torbica za večernje prilike, poslovnih torbi s milijun pretinaca, ali i onih za ležerne dane, kada nam ne treba ništa osim ključeva, mobitela i novčanika. I uvijek nešto nedostaje…

Poslovne torbe kategorija su za sebe i nešto što svaka uspješna žena treba. Dijele se na nekoliko ključnih modela: dnevne torbe, ruksake, torbe za laptop i nezaobilazne kovčege za poslovne puteve. U različitim situacijama uvidjet ćete potrebu za svakim od navedenih tipova te, s vremenom, svoju kolekciju nadopuniti modelima po vašem izboru. Kada je riječ o poslovnim torbama važne su nam dvije stavke – da su funkcionalne i da su lijepe, što znači da u svakom trenutku u njima možemo ponijeti sve što nam treba za radni dan, ali i da ne odudaraju od uglađenog poslovnog stila odijevanja.

Samsonite kolekcija za proljeće/ljeto 2018. odgovorit će na sve zahtjeve moderne žene. U nastavku donosimo ključne modele, a sve ih možete pronaći u trgovini Maras i njihovom web-shopu Maras.hr.

Torba za svaki dan i poslovne sastanke

SAMSONITE, My Samsonite

SAMSONITE, My Samsonite

Poslovna torba za svaki dan mora zadovoljiti dva kriterija – da u nju sve stane, ali i da funkcionira u sklopu elegantnog poslovnog stila. Minimalistička i ženstvena My Samsonite torba će to besprijekorno učiniti, a uz to se može i personalizirati.

Učinite svoju svakodnevnu torbu jedinstvenom i šarmantnom dodajući joj vlastite inicijale u obliku metalnih slova koja se jednostavno provuku kroz prednji remen. Već na prvi pogled, torbica oduševljava dizajnom i ovim inovativnim personaliziranim detaljom. Torbice My Samsonite su dostupne u tri boje: crnoj, crvenoj i sivo-bež.

Samsonite, My Samsonite

SAMSONITE, My Samsonite

Samsonite, My Samsonite

SAMSONITE, My Samsonite

SAMSONITE, My Samsonite

SAMSONITE, My Samsonite

Romantika u poslovnoj svakodnevici

Samsonite, Bluebell

SAMSONITE, Bluebell

Koliko god bile poslovne i ozbiljne, žene su ipak romantična bića. Stoga, potrebno je upravo u poslovnu svakodnevnicu unijeti romantične modne detalje s kojima ćemo naglasiti ženstvenost i iznenaditi svojom kreativnošću. Ako ju još nemate, vrijeme je za pravu romantičnu torbicu s kojom slobodno idete na poslovni sastanak. Najnovije proljetne Bluebell torbice su neodoljivo romantične, a istovremeno funkcionalne, izrađene iz kvalitetne brušene kože i dolaze u četiri proljetne boje: kaduljasto zelena, candy blue, roskasto bež, stone.

SAMSONITE, Bluebell

SAMSONITE, Bluebell

SAMSONITE, Bluebell

SAMSONITE, Bluebell

SAMSONITE, Bluebell

SAMSONITE, Bluebell

Torba za laptop

Najnoviji trend ženskih torbi s pretincem za laptop mora ispuniti nekoliko važnih uvjeta – moraju biti lagane za nositi, otporne pri svim mogućim manipulacijama te naravno, vrhunski dizajnirane kako bi ju kombinirali uz sve odjevne kombinacije. Sve je to objedinjeno unutar Samsoniteove proljetne kolekcije Karissa Biz.

Ženama koje puno putuju, izlaze rano ujutro i nerijetko se vraćaju u večernje sate, Karissa Biz je idealna suputnica.

SAMSONITE, Karissa Biz

SAMSONITE, Karissa Biz

Trendi ruksak

Skyler kolekcija ruksaka SS18 je namijenjena poslovnoj gradskoj ženi koja nema puno vremena mijenjati torbice na dnevnoj bazi. Ona je zauzeta i želi svakodnevnu torbu u kojoj će držati sve svoje stvarčice. Torba je savršena za jurnjavu gradom ili vožnju biciklom. Međutim, za razliku od mnogih casual ženskih ruksaka, Skyler ruksak izgleda elegantno, privlačno i zrelo, baš kao i njegova vlasnica.

samsonite-skyler-ruksak-2

SAMSONITE, Skyler

Uskoro u ponudu dolazi ruksak s originalnim motivom Van Goghovih „Badema u cvatu“, a koji je kreiran povodom suradnje Samsonitea i Amsterdamskog muzeja Van Gogh. Ruksak nadopunjuje Samsoniteov vrhunski putni kovčeg Liteshock koji je odabran za aplikaciju motiva ove čuvene Van Goghove slike.

samsonite-skyler-ruksak

SAMSONITE x Van Gogh Musem, Skyler Ltd edition

Liteshock

SAMSONITE x Van Gogh Musem, Liteshock Ltd edition

Kovčeg za poslovni put

Kovčeg za poslovni put ključni je model u kolekciji svake žene. On mora biti dovoljno velik da u njega sve stane, a dovoljno kompaktan i lagan da ga se lako prenosi. Ususret 10. godišnjici vrhunskog Samsoniteovog putnog kovčega Cosmolite izrađenog po jedinstvenoj i patentiranoj tehnologiji CURV®, Samsonite je dizajnirao specijalni Cosmolite model zlatno-srebrnog dizajna. Ikona Samsoniteovog putnog asortimana na tržištu je već desetu godinu, a putnici širom svijeta ga jednostavno obožavaju. Dovoljno je reći da se svake dvije minute u svijetu proda jedan Cosmolite kovčeg, koji ujedno spada u premium, najskuplje Samsonite kolekcije.

samsonite-cosmolite-kovčeg

SAMSONITE, Cosmolite, Ltd edition

Foto: Samsonite

Učitati još
Zatvori