Dnevne kombinacije za ljetne dane kada vrućine vladaju i u hladu

Dnevne kombinacije za ljetne dane kada
vrućine vladaju i u hladu

Stigle su prave ljetne vrućine! Nakon promjenjivog vremena koje je obilježilo tjedne iza nas i koje nas je više podsjećalo na promijenjive proljetne i jesenske dane, kraj srpnja donio je val ljetnih vrućina. Kako preživjeti neugodno visoke ljetne temperature kada vrućine vladaju čak i u hladu? U potrazi za savršenim dnevnim kombinacijama u kojima ćemo izgledati sređeno i elegantno, ali se istovremeno osjećati što je ugodnije moguće na užarenom gradskom asfaltu zavirili smo na profile naših omiljenih minimalistica ne bismo li pronašli nekoliko ljetnih stilskih trikova i jednostavnih kombinacija, otpornih na visoke temperature.

Objavu dijeli Desi (@desifare)

DNEVNE KOMBINACIJE ZA LJETNE VRUĆINE

Street style zvijezde već su usvojile jednostavna pravila iza najboljih dnevnih kombinacija za velike ljetne vrućine u kojima ćemo se osjećati dobro i izgledati odlično. U njihovoj ljetnoj garderobi, bijela boja i svijetli tonovi uvijek će imati prednost nad tamnijim bojama. Ipak, nekoliko nijansi iz tamne palete boja koje smatramo klasičnim i uvijek sigurnim odabirom poput crne i tamnoplave boje i za najtoplijih ljetnih dana igrat će važnu ulogu na street style sceni. Kako odabrati odjevni komad u tamnoj boji i preživjeti ljetnu vrućinu?

Odgovor se krije u drugom triku poznatih modnih trendseterica – materijalima. Više od bilo čega drugog, materijali igraju ključnu ulogu u svakoj garderobi, osobito kad govorimo o komadima koje biramo za one najhladnije i one najtoplije dana. I dok se svake zime vraćamo toplini vune, kašmira i baršuna, savršeni ljetni izbor krije se u ljetnim komadima od laganih prirodnih materijala koji dišu i visoke temperature čine mrvicu podnošljivijima. Lan, tanki pamuk i svila izbor su s kojima ne možete pogriješiti, čak i ako birate odjeću u tamnijim bojama.

Osim kada govorimo o tamnim bojama, prozračni prirodni materijali odličan su izbor i kada želite zaštiti svoju kožu od štetnih zraka sunca. Suprotno pravilu manje (materijala) je (ljeti) više, u svoju ljetnu garderobu dodajte i nekoliko laganih i prozračnih košulja dugih rukava koje će, iako ih nećete ni osjetiti na koži, štiti vašu kožu od jakih zraka sunca.

Objavu dijeli Desi (@desifare)

Kako nositi omiljene ljetne haljine, široke hlače, košulje i suknje od laganih materijala sa stilom čak i kada vrućine vladaju? Odlične outfit ideje donosimo u nastavku.

Objavu dijeli Haley Boyd (@haleboyd)

Objavu dijeli Desi (@desifare)

Objavu dijeli Haley Boyd (@haleboyd)

Učitati još
Zatvori