Dizajnerski komad mjeseca: A’marie Lola pulover

Dizajnerski komad mjeseca:
A’marie Lola pulover

@iva___radić

Svaka nova sezona u modni svijet donosi nove favorite. Od raskošnih modnih trendova i neočekivanih detalja do povratka klasika u novom izdanju i istovremeno efektnih i elegantnih modnih dodataka, jesen i zima u kolekcijama modnih kuća, dizajnera i brendova stvorile su još jednu raskošnu modnu priču. Između vječnih klasika i najnovijih trendova, ove sezone pronaći ćemo svoje nove modne favorite koji će savršeno odgovoriti na sve izazove jesenske i zimske garderobe, ali i savršeno pristajati našem osobnom stilu, kao i našim svakodnevnim kombinacijama. I dok će neki od modela ostati rezervirani za one najodvažnije ili pak sve one koji vole jednostavnost, drugi će osvojiti baš sve.

Jedan od modela koji ćemo ove sezone svi poželjeti u ormaru je pulover s hrvatskim potpisom. On je ujedno i prva zvijezda naše nove rubrike ‘Dizajnerski komad mjeseca’ u kojoj ćemo vam svaki mjesec otkrivati ono najbolje od domaće mode.

Nakon velikih imena svjetske modne scene i popularnih high street brendova, svoje kolekcije za sezonu jesen/zima 2019./2020. predstavili su i hrvatski modni brendovi. U korak s aktualnim događanjima na modnoj sceni, ali i s dozom neopterećene kreativnosti i zaigranosti, hrvatski modni dizajneri ove su nas sezone oduševili odličnim odjevnim komadima i modnim dodacima u kojima ćemo pronaći one posebne modele za svoj ormar. Jedan od njih je dizajnerica Ana Marija Brkić koja stoji iza jednog od najpopularnijih hrvatskih modnih brendova – A’marie.

‘It’ pulover sezone nosi A’marie potpis

Favorit u garderobama hrvatskih trendseterica, brend A’marie svake sezone donosi sve što moderne romantičarke mogu poželjeti u svojoj garderobi. U odličnim kolekcijama s A’marie potpisom, svake se sezone krije i nekoliko it modela koje ne samo da ćete viđati posvuda, već ćete ih i sami poželjeti. Prvi it model sezone jesen/zima 2019./2020. je divni Lola pulover.

Prljavo bijele boje, oversized kroja, s blago povišenim okovratnikom i sa zanimljivim prorezima, A’marie Lola pulover savršeni je model pletiva za svaku jesensku i zimsku garderobu i kombinaciju. Jednostavan, ali istovremeno nevjerojatno efektan, Lola pulover ukrašen je ilustracijom ženske siluete izvezenom u crnoj boji koja stvara kontrast i daje mu onaj wow faktor.

It pulover sezone možete pronaći u A’marie trgovini na adresi Gundulićeva ulica 19 ili naručiti u online shopu brenda.

@iva___radić

Foto: A’marie, Instagram (@iva___radić)

Učitati još
Zatvori