Nakit koji potiče pozitivnu energiju

Nakit koji potiče pozitivnu energiju

Divine Magic Jewellery

Trend nakita koji potiče pozitivnu i magičnu energiju i spaja nas s dubljim dijelovima svijesti postao je odmah modni trend diljem svijeta. U korelaciji je s mindfulness pokretom i okretanjem k svjesnim poboljšanjima koja želimo uvesti u svoj život.

Želja i namjera kojom je stvaran svaki pojedini komad nakita Divine Magic Jewellery je probuditi osjećaj samouvjerenosti i dopustiti svojoj unutarnjoj ljepoti da sja. Divine Magic Jewellery više je od samog nakita. Noseći ga, u sebi potičete čarobnu energiju Božice, koja je bezvremenska, čudesna.

24K Gold Big Hamsa bracelet

Svaki pojedini komad nakita oblikovan je da potiče osjećaj pozitivne promjene životne energije. Smisao ovog nakita je osnažiti i potaknuti žene, da žive u svojem najboljem obliku, otpuštajući strah i prelazeći ograničenja.

Namjera je veća od samog izgleda blještavila. Sjaj proizlazi iz naše unutrašnjosti i kao dijamant čeka, da bude otkriven. Divine Magic Jewellery nije samo modni trend već dolazi s većom svrhom, usmjeren je na buđenje i širenje naše svijesti. Sidro je kod ljubavi, svjetlosti i čarolije. Cilj je pomoći ženama da se osvijeste, energija nakita ženama daje moć i integritet.

24K Gold Alexander the Great bracelet

Nakit s ovim potpisom možete pronaći na službenoj stranici i Instagram profilu.

24K Gold Timeless Buddha Bracelet

Exclusive Boddhi 108 Mala Necklace

Exclusive Boddhi 108 Mala Necklace

Učitati još
Zatvori