Ovo je nova IT torba koju fashionistice obožavaju

Ovo je nova IT torba koju
fashionistice obožavaju

@lucywilliams02

Cijelu zimu svjedočili smo velikom povratku Saddle torbe s potpisom Christiana Diora. Još davne 2000. godine predstavio ju je John Galliano u proljetnoj kolekciji, a popularizirala ju je Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw u hit seriji “Seks i grad”. Nakon tog, dugo je vremena nismo vidjeli, no nedavno su je trendseterice dodale u svoje kolekcije dizajnerskih torbica – nije ni čudo, s obzirom na to da istovremeno izgleda retro i cool, a može se kombinirati na različite načine. Ipak, ovog proljeća hit model ima svojeg nasljednika –  riječ je o modelu Dior 30 Montaigne koja je dio istoimene kolekcije.

Kolekcija sastavljena od legendardnih Diorovih komada

@sincerelyjules

Iza ove torbe stoji Maria Grazia Chiuri, a torba ima prepoznatljiv logo i kopču u obliku inicijala CD. Torbe su dostupne u nekoliko verzija, između ostalog u varijanti od teleće kože ili prekrivene kultnim Dior Oblique platnom s kožnim detaljima. Torba ima i podesiv remen pa ju je moguće nositi na nekoliko načina. Kolekcija ne nosi bez razloga ime 30 Montaigne – to je, naime, pariška adresa hotela u kojem je održana prva modna revija Christiana Diora, još u prosincu davne 1946. godine. Iz ove francuske modne kuće to nazivaju “rodnim mjestom svake Dior ikone”, a ovosezonska je kolekcija svojevrsni hommage cijelom brendu pa je sastavljena od najlegendarnijih Diorovih komada.

@leoniehanne

Trendseterice je već obožavaju

Torba je s prodajom započela 10. svibnja, a vrlo brzo smo je mogle vidjeti kod brojnih influencerica i trendseterica. Ova torba ima i svoj “cilj”, odnosno žele da ona postane torba koja je idealna za svaki dan i za različite obveze, istovremeno stylish i praktična. Chiuri je objasnila kako je torba u potpunosti prilagođena današnjim, suvremenim ženama – njihovim potrebama, željama i životnim stilovima. Također, iz Diora imaju želju da torba postane pravi klasik u ženskoj garderobi, a ostaje nam vidjeti hoće li ostvariti legendaran status koji ima Saddle model.

Učitati još
Zatvori