Dioptrijske naočale koje će postati vaš najbolji modni dodatak

Dioptrijske naočale koje će postati
vaš najbolji modni dodatak

Dioptrijske naočale davno su prešle granicu jednostavnog i neuglednog pomagala za vid i pretvorile se u jedan od najefektnijih i najšarmantnijih modnih dodataka koji, baš poput drugih modnih dodataka, iz sezone u sezonu mijenja svoj izgled, prilagođava se najnovijim i najpopularnijim trendovima i transformira se u statement detalj koji dodatno naglašava naš osobni stil i karakter.

Trendovi inspirirani retro šarmom pedesetih, šezdesetih i sedamdesetih godina te jednostavnim oblicima koji su se sada sa sunčanih naočale preselili na one dioptrijske i stvorili neodoljive okvire zbog kojih ćete poželjeti nositi dioptrijske naočale čak i ako ih zapravo ne trebate.

DIOPTRIJSKE NAOČALE KAO TRENDI DODATAK

Prije nekoliko sezona geek stil inspiriran pomalo karikaturnim prikazom štrebera iz američkih filmova i serija pretvorio se u novi neodoljivi trend koji je dioptrijske naočale istaknuo kao jedan od najpoželjnijih modnih dodataka. S efektnim retro ili tankim metalnim okvirima, u neutralnim ili pastelnim bojama, s efektom kornjačevine ili trendi detaljima koji krase okvire, dioptrijske naočale svoje mjesto pronašle su među trendi dodacima koji donosi savršeni začin baš svakom look zbog čega su ih počeli nositi baš svi, čak i oni kojima nisu potrebne.

Danas, svijet dioptrijskih naočala raskošniji je no ikad i donosi bezbroj različitih okvira među kojima će baš svatko pronaći oblik koji savršeno laska njegovom obliku lica, ali i osobnom stilu. Najpopularnijim modelima nove kolekcije donijet će novi i osvježeni izgled. I dok su retro šarm nekih okvira dodatno naglasile boje i debljina okvira, drugi modeli donose spoj geometrijskih oblika i modernih materijala unutar delikatnih i tankih metalnih okvira koje istovremeno krasi minimalistička estetika i efektan izgled.

Trinaest efektnih dioptrijskih naočala koje ćete obožavati nositi izdvojili smo u nastavku.

Ghetaldus (Avenue Mall)

For Art’s Sake – Belle

For Art’s Sake – Stella

Ace & Tate – Pierce

Ace & Tate – Neil

Ace & Tate – Nelson

Tijn – Emma

Tijn – Maaike

Fendi

 

Warby Parker – Louise

 

Warby Parker – Hughes

 

Warby Parker – April

Miu Miu

Učitati još
Zatvori