Komadi s kojima će omiljeno prijelazno razdoblje biti još više stylish

Komadi s kojima će omiljeno prijelazno
razdoblje biti još više stylish

Diesel Pre Fall 2019

Nalazimo se na vrhuncu ljetne sezone – godišnji odmori su počeli, sezona rasprodaja i sniženja polako je iza nas, a to znači da će mnogi uskoro, barem po povratku na gradski asfalt, početi razmišljati o nadolazećoj jeseni te svim trendovima i uzbudljivim novitetima koje ona donosi. Kraj ljetne sezone mnogima je omiljen jer prijelazno razdoblje označava i omiljeno modno razdoblje, odnosno ono u kojem se mogu kombinirati favoriti hladnije i toplije sezone te tako stvoriti nove, stylish kombinacije u kojima su mogućnosti nebrojene. Novitete koji će začiniti svaki ormar pripremio je Diesel sa svojom Diesel Pre-Fall 2019 kolekcijom koja se može opisati kao višeslojna tranzicija iz ljeta u jesen. Bez obzira na to koji stil preferirali, svatko može pronaći neki komad za sebe, a i ovu kolekciju obilježava uvijek poželjan urbani gradski izgled.

Nova, zanimljivija razina ženstvenosti

Diesel Pre Fall 2019

Iako na prvu jednostavna, ženska je kolekcija bogato dekorirana pa su klasični komadi, poželjni u svakom ormaru, nadopunjeni zanimljivim detaljima. Pritom se ne gubi na ženstvenosti, već je ona podignuta na jednu novu, još interesantniju razinu. U kolekciji se isprepliću minimalizam i rafinirana estetika crne, bijele i ledene boje, a takvi komadi idealni su za uklapanje u već postojeći stil jer se izvrsno slažu s ostatkom garderobe. Inspiracija cijeloj kolekciji bila je američka klizačica Tonya Harding pa u njoj možemo pronaći body haljine od žakarda i polo majice, ali u novoj, drugačijoj siluleti i mrežastim tkaninama. Iako prevladavaju “ne-ljetne” boje, dašak tople sezone dodan je kroz komade od izblijeđenog trapera, laganog chambraya i kratke suknje, kao vječan podsjetnik na omiljeno ljeto.

Jednostavni komadi na pomaknut način

Diesel Pre Fall 2019

Poput ženske, i muška kolekcija obiluje jednostavnim komadima nadopunjenima zanimljivim detaljima zbog kojih postaju statement komad u ormaru, no i dalje idealan za svaki dan. Višestruki zatvarači su odvojivi, a korišteni su miješani materijali poput satena i poplina. Ljubitelji sportskog i ležernijeg stila doći će na svoje jer je naglasak stavljen na donji dio trenirki, majice od žakarda i upečatljive jakne koje ostavljaju snažan dojam, a kolekcija je inspirirana uličnom modom i sportskim svijetom.

Povratak omiljenih trendova u novom ruhu

Diesel Pre Fall 2019

I u ovoj kolekciji Diesel je dao vlastiti pečat pa se na majicama i hlačama vidi eksperimentiranje s takininama. Camo uzorak ponovno se vraća na velika vrata, a prisutan je i u muškoj i u ženskoj kolekciji. Svijetli traper ne izgleda nimalo dosadno jer je nadopunjen toniranim vezovima, različitim tehnikama šivanja te popularnim tie-dye efektom, jednim od najvećih mikro-trendova koje smo obožavali u devedesetima, a sad je doživio svoj veliki povratak. Glavna poruka svakog komada, ali i osobe koja je nosi vrlo je jednostavna: For successful living! U nastavku pogledajte dio komada i modnih dodataka iz Diesel Pre-Fall 2019 kolekcije.

Haljine i suknje

Ženske jakne

Ženske cipele

Modni dodaci za žene

Muške jakne

Muške tenisice

Foto: PR

Učitati još
Zatvori