Pogledajte tko je sve posjetio Designer Outlet Croatia tematsku vikend zabavu
Pogledajte tko je sve posjetio Designer Outlet Croatia tematsku vikend zabavu

Pogledajte tko je sve posjetio Designer Outlet
Croatia tematsku vikend zabavu

Ljubitelji zabave, adrenalina, gaminga, make-upa i shoppinga okupili su se u Designer Outletu Croatia te pokazali da imaju petlje okušati se u zabavi na najluđem vikendu u gradu. Svi posjetitelji pomaknuli su svoje granice u brojnim izazovima poput vožnje s poznatim vozačem rallyja Jurajem Šebaljem, vožnje Hendrick’s balonom na vrući zrak, gaming natjecanju zahvaljujući GameHub TV-u s popularnim gamerima Gallasandalla, Lavvek, Anril i CholaPC. Također, mnogi su se upoznali s performansama RAV4 Plug-in hybrid vozila marke Toyota,  dok je najmlađa publika iskoristila sunčane jesenske dane na svježem zraku i educirala se o zaštiti okoliša i energiji.

Da ljepota nije prolazna dokazali smo u make up dijelu gdje su se nalazile influencerice i vizažistice koje su svakoj posjetiteljici omogućile potpuni makeover. Vrhunac ovog vikenda bili su ludi popusti do-70% na omiljene dizajnerske brandove kao što su: Hugo Boss, Patrizia Pepe, Ted Baker, Fashion&Friends, Aldo, GAP i mnogi drugi. Bio je ovo najluđi vikend koje je sve natjerao da dan provedu u najboljoj shopping destinaciji – Designer Outletu Croatia.

Da je Designer Outlet Coatia najbolja shopping destinacija pokazuju influenceri, stalni posjetitelji koji najviše vole kombinirati svoje modne komade upravo u outletu. Nabilah Harron, Andrea Trgovčević Iličić, Eelena Dizdar, Ivana Pirizović, Klaudija Clo Up, Matija Lazarević i ovog su vikenda obavili odličan shopping.

Svi poznavatelji i ljubitelji najatraktivnije igračke na svijetu pohrlili su iskusiti jedno nezaboravno i adrenalinsko iskustvo. Zvijezda ovog vikenda- Juraj Šebalj družio se s posjetiteljima i provozao ih na način kako to samo rade najbolji vozači rallyja. Definitivno je ovo događanje bilo još zanimljivije uz mogućnost upoznavanja i pregleda RAV4 Plug-in hybrid vozila marke Toyota. Ovaj atraktivan model automobila bio je jednako zanimljiv ženama i muškarcima, a svaka modna kombinacija uz ovog hibridnog ljepotana izgledala je fantastično.

Romantični zalazak sunca, let Hendrick’s balonom na vrući zrak  iznad Designer Outleta Croatia bila je prava atrakcija kojoj nisu mogli odoljeti brojni gosti, a influencerica Elena Dizdar pohvalila se da joj je ovo jedno od najnezaboravnijih iskustava. Pogled na outlet iz zraka bio je doista čaroban.  

GameHub TV, kao glavni organizator gaming corner-a, predstavio je multimedijalni projekt posvećen gaming kulturi. Poznati gameri Gallasandalla, Lavvek, Anril i CholaPC svoje gaming vještine pokazali su novim mlađim generacijama koji svoja iskustva u ovom obliku zabave tek započinju.

U svijetu je ovakav tip sporta već godinama popularan te se ujedno smatra i najbrže rastućim oblikom zabave koji je ovog vikenda pronašao i svoj vlastiti kutak i u Designer Outletu Croatia. A kako to ne bi bilo sve, posjetitelji su mogli sudjelovati i u natjecanju u kojem su oni najuspješniji osvojili IKEA, White Shark, MS i UVI nagrade. 

Trendovi u šminkanju neprestano se mijenjaju. Nije nepoznanica ni da su zvijezde poput Belle Hadid ili Zendaye započele nove estetske smjerove kojima je cilj istaknuti prirodnu ljepotu, a ne ju skrivati. Upravo takve make up look-ove našim posjetiteljicama predstavile su influencerice Ema Luketin i Klaudija, Clo Up. Samo oni najhrabriji imali su priliku fotografirati se za naslovnicu magazina, natjecati se i osvojiti atraktivne Fashion&Friends i IKEA nagrade.

Foto: Petra Ria, Tomislav Huha

Učitati još
Zatvori