Ovo su jedne od najboljih proljetnih tenisica ove godine

Ovo su jedne od najboljih
proljetnih tenisica ove godine

Dear Frances tenisice Seek proljeće 2021.

Iz sezone u sezonu, trendovi i favoriti mijenjaju se kako u modnom svijetu, tako i u našim garderobama. I dok su 2020. godina i početak 2021. donijeli brojne promjene i novi fokus u svijetu mode i našim ormarima, neke su stvari, točnije, neki su modni favoriti, ipak ostali isti. Jedan od njih bez sumnje su tenisice koje se godinama ističu kao jedan od najpopularnijih komada.

Danas, tenisice su popularnije no ikad što potvrđuju i prve kolekcije za proljetnu sezonu ispred nas. Od najluksuznjih high end brendova do pristupačnih high street brendova, gotovo svaka proljetna kolekcija krije barem jedan par tenisica.

Među pregršt odličnih novih tenisica, čini se gotovo nemoguće pronaći onaj jedan savršeni model. Ako tražite tenisice za svakodnevne kombinacije, nova kolekcija brenda obuće Dear Frances, koji plijeni sve više pažnje, donosi savršeni odgovor u dva cool modela.

Dear Frances tenisice Seek proljeće 2021.

Dear Frances tenisice stvorene su za svakodnevne kombinacije

Brend Dear Frances pokrenut je s idejom kreiranja luksuznih cipela s klasičnim karakterom i modernim pomakom u kojima će svaka žena pronaći svoj novi modni favorit. Usredotočen na izvrsnost kada su dizajn i kvaliteta u pitanju, Dear Frances svojim inovativnim i osviještenim pristupom proizvodnji mijenja modni ciklus i teži slow fashion pokretu te se ističe kao jedan od predvodnika socijalno osviještenih brendova.

Nakon odličnih modela čizama koje su se našle na listi najpoželjnijih poput Spirit i River modela, u svojoj novoj kolekciji za proljetnu sezonu Dear Frances predstavio je i dva ležernija modela od onih koje smo navikli vidjeti u njihovim kolekcijama. Naravno, riječ je o tenisicama koje dolaze s modernim pomakom prepoznatljivim Dear Frances dizajnerskim potpisom.

Dear Frances tenisice Seek proljeće 2021.

Dva odlična modela u tri privlačne nijanse

Dear Frances tenisice dolaze u dva modela – niskom i visokom. Izrađene od mekanog platna i s dodatkom dvostrukog gumenog potplata, Seek niske i visoke tenisice istovremeno su praktičan i vizualno privlačan model za proljetnu sezonu. Model jednostavnih linija i modernog izgleda naglašen je suptilnim detaljima kao što su kožni detalji na peti, platnenom jeziku i pamučnim vezicama. Sleek niski model dolazi u prljavo bijeloj i crnoj boji, dok visoki model, uz prljavu bijelu i crnu, dolazi i u khaki boji.

Baš poput svakog Dear Frances para cipela, Seek tenisice ističu se vrhunskim dizajnom i kvalitetom izrade. Gornji dio ručno izrađen od mekog, ali izdržljivog platna, prišivan je na potplat – tehnika je to izrade obuće koju su mnogi napustili, ali koje vrhunski postolari s kojima Dear Frances surađuje još uvijek njeguju. Upravo su te posebnosti ovog brenda i njegovih modela obuće, ono što opravdava njihovu cijenu i investiciju u njih.

Dear Frances tenisice možete pronaći i naručiti na dearfrances.com, a u nastavku pogledajte sve niske i visoke modele iz proljetne kolekcije.

Sleek niske tenisice

Dear Frances tenisice Seek proljeće 2021.
Dear Frances tenisice Seek proljeće 2021.

Sleek visoke tenisice

Dear Frances tenisice Seek proljeće 2021.
Dear Frances tenisice Seek proljeće 2021.
Dear Frances tenisice Seek proljeće 2021.

Foto: Dear Frances

Učitati još
Zatvori