Kraljice street stylea: Upoznajte Reniju i Grece, ultimativne dame sa stilom
Kraljice street stylea: Upoznajte Reniju i Grece, ultimativne dame sa stilom

Kraljice street stylea: Upoznajte Reniju i
Grece, ultimativne dame sa stilom

Moda nema godine. Ona nije rezervirana za određenu klijentelu. A to su nam potvrdile i dokazale internetske senzacije i 50+ modne blogerice Renia Jaz i Grece Ghanem.

Iako već duže vrijeme prisutne na društvenim mrežama, sada su opet u fokusu zahvaljujući TikToku. Što znači da dopiru do znatno mlađe publike nego unazad par godina. Radi viralnog TikTok momenta novi modni pratioci su se zaljubili u njihovu estetiku i stil pa modni svijet opet ne prestaje pričati o ovim damama sa stilom. Svaki dan nas oduševljavaju svojim stilom i sadržajem koji izbacuju na Instagram i TikTok.

Renia Jaz

57-godišnja Renia Jaz dolazi iz Poljske te se 2005. godine doselila u Ameriku i pokrenula modni blog. Smatra kako je njena strast prema modi naslijeđena od majke već u ranoj dobi. Dan danas oduševljava svojih 250 tisuća Instagram pratitelja s video i foto sadržajem svojih modnih kombinacija. Renia je zagovaratelj anti-dobne diskriminacije. Smatra kako žene bilo koje dobi trebaju pratiti svoju strast i hobije te živjeti mladenački život neovisno o godinama. Od spektakularnih street style kombinacija do video isječaka koje dijeli, Renia je pokazala ženama da su godine samo broj!

Grece Ghanem

Grece Ghanem, 58-godišnja fitness trenerica i modna ikona pokazala je javnosti kako eleganciju i modernost spojiti u jedno te se oblačiti sa stilom bez obzira na dob. Iako nije planirala raditi u modnoj industriji, od malih nogu uživala je stilizirati outfite i eksperimentirati s odjećom. Krenula je objavljivati na Instagramu prije par godina nakon što ju je kćer nagovorila da s javnosti krene dijeliti svoji upečatljiv modni stil. Njeni street styleovi sežu od klasično elegantnih do urbano ležernih. Grace voli kombinirati klasične dizajnerske komade s trendi pristupačnom odjećom. Smatra kako je samopouzdanje ključ uspješnog stila. Velika je inspiracija mlađoj i starijoj generaciji modnih ljubitelja te svakodnevno oduševljava svoju publiku kvalitetnim i kreativnim sadržajem. Njena sposobnost stvaranja upečatljivih i efikasnih lookova razlog su zašto ima 1,2 milijuna pratitelja na Instagramu.

Ultimativne dame sa stilom

Grece i Renia, dvije modne insajderice sa sličnom životnom pričom i inspirativnim modnim kombinacijama. Njihov stil seže iz krajnosti u krajnost. Konstantno mijenjaju estetiku i prihvaćaju aktualne trendove s lakoćom. Od urbano-ležernog stila do elegantnih i svevremenskih outfita. Iz monokromatskih kombinacija do šarenih lookova. All denim look ili Miu Miu outfit – trendovi im nisu strani.

One ne razmišljaju o godinama i kodeksima koji su usađeni u glave mnogih. Nose što žele i inspiriraju mlade i stare da je moda samo igra bez granica. Istovremeno biraju siluete i krojeve koji laskaju njihovim građama. One poznaju svoje tijelo i modnu industriju te su modne ikone koje inspiriraju žene po svijetu da se prestanu bojati i krenu živjeti!

Od poslovnog looka

Do ležerne kombinacije

Učitati još
Zatvori