Casual stil Dakote Johnson je nešto najbolje

Casual stil Dakote Johnson je
nešto najbolje

Ako nas pitate, Dakota Johnson rijetko griješi

Dakota Johnson nekako uvijek uspijeva izgledati kao da je odjenula prvu stvar koju je zgrabila iz ormara, no istovremeno sa svakim odjevnim komadom i detaljem na svojem mjestu. Osim što je česta pojava na crvenom tepihu gdje uvijek zasja u glamuroznoj haljini (u posljednje vrijeme moglo ju se vidjeti kako promovira filmove Suspiria i Bad Times at the El Royale), nerijetko je uhvaćena u dnevnim kombinacijama na ulicama svjetskih metropola, pogotovo otkad je potvrdila vezu s Chrisom Martinom. I uvijek te kombinacije želimo kopirati.

Sto lica traperica

U kreiranju svojeg stila, Dakota je posegnula u muški ormar i izvukla nekoliko ključnih komada koje rotira u kombinacijama koje bira za slobodno vrijeme. Najčešće će odabrati traperice koje nisu uske, znači mom jeans, boyfriend fit, culottes, cigareta kroj visokog struka i slično, te ih upariti s mokasinama. No među najdražom obućom definitivno su joj i tenisice, Starke ili Vansice, a nerijetko će odabir pasti i na gležnjače. Klasični T-shirt i blejzer ili oversized džemper upotpunit će ove opuštene outfite koji su idealni za slobodne trenutke i sve druge casual momente u danu.

Za dnevne prilike neće često odabrati haljinu, no ako to učini, onda uvijek opuštenog kroja i u stylish varijantama – u kombinaciji s Dr. Martens čizmama ili spoj slip haljine i T-shirtice. Ne boji se više puta odjenuti istu stvar, štoviše, to je više pravilo nego iznimka. A postojani nakit, prstenje i naušnice, te sunčane naočale prate gotovo svaki look.

Budući da Dakota trenutno živi u Los Angelesu, gdje su temperature uvijek savršeno ugodne, teško da se možemo inspirirati za hladne zimske dane (osim ako je budno oko paparazza ne ulovi na nekoj drugoj lokaciji). No proljetni ćemo stil svakako bazirati na njenim casual idejama koje je lako kopirati.

 

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori