Počeo je Cyber Monday, a mi smo izdvojili najbolje komade na popustu

Počeo je Cyber Monday, a mi smo izdvojili
najbolje komade na popustu

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Viktoria Dahlberg (@viktoria.dahlberg)

Cyber Monday marketinški je izraz za prvi ponedjeljak iza Dana zahvalnosti u Sjedinjenim Američkim Državama, a osmišljen je od marketinških kompanija kako bi potaknuli ljude da kupuju online. Nekako se prirodno nadovezuje na Black Friday, samo što Black Friday još uvijek privlači mnogo više kupaca u fizičke trgovine, dok Cyber Monday ima svrhu online kupovine. Kao što smo prigrlili Black Friday u Hrvatskoj, tako sve više brendova kod nas organizira i Cyber Monday. Ako na ovaj kišni ponedjeljak ni niste mislili šetati po trgovinama, a želite se počastiti nekim odjevnim komadom ili modnim dodatkom po dobroj cijeni, u nastavku smo okupili što nam za Cyber Monday donose web trgovine Mango, UGG i H&M.

Mango

Mango je na svoju Black Friday akciju nadovezao Cyber Monday. To znači da još danas možete kupovati sve iz webshopa na 30% popusta. Akcija se odnosi isključivo na Mango web trgovinu, a kako biste ostvarili popust, na checkoutu morate napisati CYBER18. Ovo je dobra prilika za uloviti zimski kaput u Mangu, pa smo u nastavku izdvojili najbolje nove modele koji su trenutno na spomenutom Cyber Monday popustu.

UGG

Europski webshop brenda UGG uvijek donosi lijepa iznenađenja kada je riječ o popustima i sniženjima, pa ne iznenađuje da se pridružio i Cyber ponedjeljku. Danas nas je na mailu dočekala obavijest kako povodom Cyber Monday akcije imaju popuste do 30%, a s 30% manjom cijenom sve do ponoći možete kupovati brojne ‘it’ modele iz aktualne kolekcije, od onih sasvim klasičnih do najnovijih trendi UGG čizmica s mašnama. S obzirom na njihovu originalnu cijenu, ovo je odličan popust.

H&M

H&M je još jedan brend koji Black Friday nadovezuje na Cyber Monday. I dok je za Black Friday imao popust od 20% na sav asortiman, Cyber Monday reklamira s popustima do 70% na odabrane artikle. Pod odabrane artikle ulazi više od nekoliko tisuća njih s područja ženske, muške i dječje mode, kao i uređenja doma, pa svakako zavirite i otkrijte što vas očekuje. P.S. I dostava je besplatna!

Foto: H&M, Mango, UGG

Učitati još
Zatvori