Cvjetni uzorak se vraća u naše ormare – ovo je 30 najdivnijih modela

Cvjetni uzorak se vraća u naše ormare
– ovo je 30 najdivnijih modela

@prettylittlefawn

High street brendovi predstavili su svoje prve kolekcije za 2019. godinu u kojima su najavili nove modne trendove i vratili obožavane proljetne klasike. Jedan od klasika bez sumnje je raskošan i romantičan cvjetni uzorak koji se svake godine iznova vraća u naše ormare.

POVRATAK CVJETNOG UZORKA

Iako prva reakcija koju izazivaju novi cvjetni komadi unutar prvih kolekcija za proljetnu sezonu podsjeća na sarkastičnu reakciju urednice Mirande Priestley u filmu Vrag nosi Pradu, nova sezona donosi cvjetni uzorak u njegovom najšarmantnijem izdanju. Osim jednostavnih i prozračnih cvjetnih haljina koje će se s prvim proljetnim danima istaknuti kao ženstveni odjevni komad s kojim ne možemo pogriješiti, spoj floralnih motiva s drugim istaknutim trendovima sezone vraća svježinu i razigranost u svaki ormar.

Stradivarius

Kako ove sezone nositi cvjetni uzorak ako želite naglasiti njegov romantičan karakter, gdje pronaći najbolje cvjetne odjevne komade i modne dodatke i s čime ih kombinirati kako bi stvorili manje predvidljive kombinacije s trendi pomakom?

Proljetna haljina i cvjetni uzorak svršen su spoj koji se s početkom proljeća s razlogom uvijek iznova vraća na police dućana i u naše ormare,  a high street kolekcije donijele su svaki model koji možete poželjeti – od jednostavnih dnevnih haljina i haljina A kroja do lepršavih, poluprozirnih i boemskih dugih kreacija, od raskošnog cvjetnog uzorka do cvjetnih motiva svedenih na gotovo grafičke oblike, cvjetna haljina klasik je prilagodljiv svakom ormaru i svakoj prilici.

@rouje

Uz proljetnu haljinu ukrašenu floralnim motivima, za sve ljubitelje hlača jednako jednostavan i rascvjetan odabir ove sezone donose cvjetni kombinezon ili odijelo u neočekivanom cvjetnom uzorku. Iako oba odabira stvaraju vrlo upečatljive kombinacije, u našu proljetnu garderobu iza razigranog lica cvjetnog uzroka istovremeno unose jednostavnost i ležernu svestranost koja će se u nekoliko trenutaka iz dnevnog lako transformirati u elegantan večernji outfit.

Za ležerne kombinacije ili dašak romantike unutar klasičnog poslovnog looka, ni ovog proljeća neće moć pogriješiti s ženstvenim cvjetnim bluzama i košuljama koje će jednako dobro izgledati u kombinaciji s omiljenim trapericama i modernim odijelom.

Trideset najboljih cvjetnih modnih noviteta koje već možete pronaći u popularnim high street brendovima izdvojili smo u nastavku.

MANGO

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

SEZANE

Sezane

Sezane

Sezane

ZARA

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

MASSIMO DUTTI

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

ROUJE

Rouje

Rouje

Rouje

STRADIVARIUS

Stradivarius

Stradivarius

RESERVED

Reserved

Reserved

Reserved

Učitati još
Zatvori