Ljeto u znaku cvjetnih kupaćih kostima

Ljeto u znaku cvjetnih kupaćih kostima

Sada već uživamo u pravom obilju kupaćih kostima, raznih stilova, modela, krojeva, boja i uzoraka. Cvjetni kupaći kostim također će biti jedan od trendi badića za ljeto 2018. pa smo odlučili istražiti gdje možete pronaći najbolje modele.

Cvjetni kupaći kostim je trend za sebe ove sezone

Modni brendovi interpretiraju cvjetni uzorak na badićima na nekoliko načina. Ponekad je to decentan cvjetni vez koji krasi inače jednobojan kupaći kostim, a ponekad je riječ o pravom i raskošnom floralnom printu koji pretvara svaki badić u pravi statement model. No, tu priča ne staje, jer cvjetnim uzorcima pridružuju se i drugi elementi koji ove badiće čine toliko romantičnima i poželjnima, a to su uglavnom volani, vrlo tanke i nježne naramenice i vezice, mašnice i duboki otvori na leđima. Cvjetni kupaći kostim time postaje sve samo ne običan i pretvara se u trendi badić kojeg će svaka trendseterica poželjeti odjenuti za plažu, ali i za after party. U nastavku donosimo najbolje cvjetne high street modele.

H&M

rsz_hmgoepprod rsz_hmgoepprod_14 rsz_hmgoepprod_13 rsz_hmgoepprod_12 rsz_hmgoepprod_11 rsz_hmgoepprod_9 rsz_hmgoepprod_8 rsz_hmgoepprod_7 rsz_hmgoepprod_6 rsz_hmgoepprod_5 rsz_hmgoepprod_4 rsz_hmgoepprod_3 rsz_hmgoepprod_2 rsz_hmgoepprod_1

rsz_hmgoepprod_10

Oysho

Oysho OYsho2 Oysho3 Oysho4 Oysho5 Oysho6

Mango

Mango2 Mango3 Mango4

Topshop

Topshop4 Topshop3 Topshop2 Topshop

Topshop8 Topshop7 Topshop6 Topshop5

Foto: H&M, Mango, Zara, Topshop

Učitati još
Zatvori